Monster 3060 laptop 11.8k

3.200tl olarak açıklanmıştı NVIDIA Türkiye tarafından sonra aradan 1.5 ay geçti Sırbistan fiyatı 815 dolar oldu :D bu bizim ülkemize geldiğinde vergisini katmadığımız hali :D
Ben Asus Rog Strix 6500TL den gördüm mining katmadığımızda. Yani ithalat fiyatları eklenmemiş fiyatları sunuyor NVIDIA, düşünün bunun bizim ülkemize soktuğundaki vergiyi :D
eth o zamanlar böyle tavan değildi ocak başında tavan yaptı
3060ti ise aralık başında çıktı
imkanı yok 9k ya çıkmasının 9k ya o performanstaki kartlar 2. elden alınıyor zaten o kadar da değil abartmayın ayrıca nvidia sırbistanla o kadar ilgilenmez tahminimce türkiye ile de ilgilenmez ama bilemiyorum ve nvidianın saıcıların üstünde baskı kurma ihtimali var 3200 tl diye duyyurulan fiyat vergi dahil fiyatı ayrıca yoksa çıkışı 329$ adam vergi koymadıysa fiyat neden daha yüksek

eth o zamanlar böyle tavan değildi ocak başında tavan yaptı
3060ti ise aralık başında çıktı
3060ti 3070 den pahalı neden uygun fiyata kolay bulunuyor mining yapanlar alıyor diye fiyatını şişirip satıyorlar. 3060 ülkemize ilk geldiğinde 9K bandından başlar en kötü versiyonu daha sonra mining olayı azalmaya başladığında bunların fiyatları normal satış fiyatlarına düşer oda Nisan Sonu falan anca olur çünkü stoklar o zaman bollaşacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

imkanı yok 9k ya çıkmasının 9k ya o performanstaki kartlar 2. elden alınıyor zaten o kadar da değil abartmayın ayrıca nvidia sırbistanla o kadar ilgilenmez tahminimce türkiye ile de ilgilenmez ama bilemiyorum ve nvidianın saıcıların üstünde baskı kurma ihtimali var 3200 TL diye duyyurulan fiyat vergi dahil fiyatı ayrıca yoksa çıkışı 329$ adam vergi koymadıysa fiyat neden daha yüksek
https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-3060-listed-early-for-almost-as-much-as-rtx-3060ti emin misin ? bellekleri abartırlarsa fiyat uçar. o GDDR6 bellek kapesitesini çok abartı tuttular. 10 Yapsalar kafi idi :(

Monster Laptoplarda 10750h cehennemden daha beter sıcaklık ve performans düşüklüğü yaratıyor. Bu yüzden tercih edilmiyor. Almayı düşünenlerin aklında bulunsun

3060ti 3070 den pahalı neden uygun fiyata kolay bulunuyor mining yapanlar alıyor diye fiyatını şişirip satıyorlar. 3060 ülkemize ilk geldiğinde 9K bandından başlar en kötü versiyonu daha sonra mining olayı azalmaya başladığında bunların fiyatları normal satış fiyatlarına düşer oda Nisan Sonu falan anca olur çünkü stoklar o zaman bollaşacak.

https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-3060-listed-early-for-almost-as-much-as-rtx-3060ti emin misin ? bellekleri abartırlarsa fiyat uçar. o GDDR6 bellek kapesitesini çok abartı tuttular. 10 Yapsalar kafi idi :(
sana 25 şuabtta tekrar yazcam unutmazsam

bende öyle diyorum zaten neden bana diyorsun ki şimdi bunu :D

ama yine de yok satıyor ya o beni şaşırtıyor yavv
yav mining bir de kısa zmaanda kar ettiren bir şey olsa tamam abi yarın ethereum 500 dolara düşse böyle 2k ekran kartlı sistem kuranlar napcak cidden merak içindeyim

düşük ama çok da ölü değil. 6800xt leri 16K civarından satıyorlar 3080 ler 20K falan
yarı yarıya hocam nasıl ölü değil rtx 3060 50mh/s kazcak diye tahmin ediyorum ben bence ölü

yav mining bir de kısa zmaanda kar ettiren bir şey olsa tamam abi yarın ethereum 500 dolara düşse böyle 2k ekran kartlı sistem kuranlar napcak cidden merak içindeyim

yarı yarıya hocam nasıl ölü değil rtx 3060 50mh/s kazcak diye tahmin ediyorum ben bence ölü
rtx 3050 alacaklar ne yapacaklar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,246
Üyeler
187,799
Son üye
sarpye
Geri