Monster 3060 laptop 11.8k

Bırakmazlar bize
Leptop larlada yapıcaklarını sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiçbir bilgim yok :D
ama ethereum yüksek ve hala da yükseliyor
laptop kullanmayı seven birisi değilim maalesef isterse benim pc'm den daha iyi olsun masaüstü kullanıcısıyım ben :D
hem sessiz çalışıyor hemde görseli güzel
Aynen öyle alıştınmı bırakamıyorsun

Aynı model ve performans düşüklüğü. Aynı sorun V21 serisindede var. Daha da beteri tam performans almak isteyip mux switch vasıtasıyla intel grafik kartını devre dışı bırakınca ekrana görüntü gelmiyor. Kalıyor alet öyle. V21 serisinden alan iki kişiyle konuştum(3060 ve 3070) ikiside doğruladı bu sorunları. Ayrıca driver sorunuda yaşamış 3070 alan kişi. V20.3te aynı şekilde muhtemelen, ve o fiyata almayın onu çok kalitesiz.
plastik kalitesi normal o fiyatlara da içerisinde bulunan malzeme iyi kötü sayılmaz 3060 Max P 2060 süper GPU suna yakın performans gösteriyor yeterli yani fakat belli bir sene kullanınca bütün leptopların performansı azalıyor fakat yeni çıktı bu notebook lar ben yazılımsal bir sorun vardır bu sorun zamanla çözülür olmadı NVIDIA ile iletişime geçilir sonuçta gpu performans düşüşü var diyorsun.

Aynı model ve performans düşüklüğü. Aynı sorun V21 serisindede var. Daha da beteri tam performans almak isteyip mux switch vasıtasıyla intel grafik kartını devre dışı bırakınca ekrana görüntü gelmiyor. Kalıyor alet öyle. V21 serisinden alan iki kişiyle konuştum(3060 ve 3070) ikiside doğruladı bu sorunları. Ayrıca driver sorunuda yaşamış 3070 alan kişi. V20.3te aynı şekilde muhtemelen, ve o fiyata almayın onu çok kalitesiz.
Yani monster bu sorunları çözene kadar almayın hiçbir rtx 30 modelini. 3060 ile 120 fps almak kadar koymaz hiçbir şey bana.(csgo)
laptop kullandım uzun süre masaüstüne geçince masaüstünden güzeli yok dedim bildiğin gta dasın sanki özgür dünya istediğini yap istediğin yazılımı yükle istediğin donanımı değiştir kısacası her zaman laptop benim için ve benim gözümde pişmanlık olmuştur ama sevenleri var illaki

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v21-5/ bak mesela şu model çok güzel rtx 3070 max-P mo bile gpu var. 2K 165Hz IPS panel güzel yani koydukları özellikler almamak biraz kerizlik olur. Param olsa alırım ama çalışmadığım için elimde sadece 200TL var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kartın uygun fiyata çıkacağı anlamına gelmiyor mu?
imkansız şuanki dönemde min 9K dan çıkış yapacak.

Kaçırma sakın! Ülkemize rtx 3060 ekran kartları geldiğinde 9K bandından aşağı satılmayacak mining den dolayı hazır sistem gibi olduğu için uygun fiyatı.
yav boş boş konuşma allahın aşkına rtx 3060 ti da mining zamanı çıktı ama çıkış fiyatı 5k-6k idi boş boş konuşup milletin hevesini kırıyorsunuz gerçekten çok kötüsünüz

laptop kullandım uzun süre masaüstüne geçince masaüstünden güzeli yok dedim bildiğin gta dasın sanki özgür dünya istediğini yap istediğin yazılımı yükle istediğin donanımı değiştir kısacası her zaman laptop benim için ve benim gözümde pişmanlık olmuştur ama sevenleri var illaki
leptop uzun vadede kötü zaten bu leptop aldığında max 3 sene kullanırsın sonra letgo veya sahibine koy sat 8-9K ya

yav boş boş konuşma allahın aşkına rtx 3060 ti da mining zamanı çıktı ama çıkış fiyatı 5k-6k idi boş boş konuşup milletin hevesini kırıyorsunuz gerçekten çok kötüsünüz
3.200tl olarak açıklanmıştı NVIDIA Türkiye tarafından sonra aradan 1.5 ay geçti Sırbistan fiyatı 815 dolar oldu :D bu bizim ülkemize geldiğinde vergisini katmadığımız hali :D
Ben Asus Rog Strix 6500TL den gördüm mining katmadığımızda. Yani ithalat fiyatları eklenmemiş fiyatları sunuyor NVIDIA, düşünün bunun bizim ülkemize soktuğundaki vergiyi :D

eth o zamanlar böyle tavan değildi ocak başında tavan yaptı
3060ti ise aralık başında çıktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,246
Üyeler
187,799
Son üye
sarpye
Geri