Monster 3060 laptop 11.8k

(Asla ve asla bu laptop için söylemiyorum)
Normalde bu tarz ürünler arkadaşlar, ya mağazalarda hepimizin bakıp, esprisine duvar kağıdını kendimiz yaptığımız deneme ürünleri oluyorlar. Ya da satın alınmış, problemli olduğu söylenip iade edilmiş modelleri tekrardan satmak için yaptıkları stratejik hamle.
•Bunu nereden biliyorsunuz?
Daha önce bende kendime laptop aradığımda (3,000 bütçem vardı) rakiplerine göre çoook çok performanslı bir laptopun benim alacağım fiyatta olduğunu görmüş ve mağazadaki yetkililerle konuşmuştum. Donanım olarak bilgili olduğu izlenimini bende uyandıran bir Mediamarkt çalışanı bana böyle söylemişti. Hatta bahsettiğim laptopun da iade edilip, tekrardan satıldığını, kronik problemi olduğunu ve ondan ucuz olduğunu söylemişti. Göz önünde bulundurmanız için yazmak istedim.

Alınmaz, monster rtx 30 modellerinde çok fazla yazılımsal problem var. Ayrıca performanslarıda düşük.
Allahallah ilk defa sizden duydum monster la mı alakalı yoksa 3000 serisiyle mi alakalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

?

(Asla ve asla bu laptop için söylemiyorum)
Normalde bu tarz ürünler arkadaşlar, ya mağazalarda hepimizin bakıp, esprisine duvar kağıdını kendimiz yaptığımız deneme ürünleri oluyorlar. Ya da satın alınmış, problemli olduğu söylenip iade edilmiş modelleri tekrardan satmak için yaptıkları stratejik hamle.
•Bunu nereden biliyorsunuz?
Daha önce bende kendime laptop aradığımda (3,000 bütçem vardı) rakiplerine göre çoook çok performanslı bir laptopun benim alacağım fiyatta olduğunu görmüş ve mağazadaki yetkililerle konuşmuştum. Donanım olarak bilgili olduğu izlenimini bende uyandıran bir Mediamarkt çalışanı bana böyle söylemişti. Hatta bahsettiğim laptopun da iade edilip, tekrardan satıldığını, kronik problemi olduğunu ve ondan ucuz olduğunu söylemişti. Göz önünde bulundurmanız için yazmak istedim.
teşekkürler gayet yararlı ve güzel bilgiydi

Kaçırma sakın. Ülkemize rtx 3060 ekran kartları geldiğinde 9K bandından aşağı satılmayacak mining den dolayı hazır sistem gibi olduğu için uygun fiyatı.
kronik sorunu olabilir diyorlar kararsızım ayrıca şuanda bütçem yok forumda isteyenler olabilir diye attım

teşekkürler gayet yararlı ve güzel bilgiydi

kronik sorunu olabilir diyorlar kararsızım ayrıca şuanda bütçem yok forumda isteyenler olabilir diye attım
https://videocardz.com/newz/hundred...tx-30-gaming-laptops-spotted-in-a-mining-farm ülkemizde bu olursa hayal olacak. 3060 mobile versiyonları max q vs max p çok olduğu için millet hangisi iyi diye bilmiyordu bu iyilerinden.

aynen bu durumdan haberim var ama bizim ülkede laptop piyasası pek hareketli değil maalesef alıp satmak istesen bile alıcı bulmak çok zor
insanlar o fiyata masaüstü toplarım mantığında ve ayrıca direk hepsiburada, trendyol gibi sitelere bakıyorlar sahibinden gibi 2.el sitelere değil
mining yapanlar alır hele ki 1900$ ethereum görmüşken veya bitcoin 52000$ civarlarındayken. Ekran kartlarından ucuz.

Allahallah ilk defa sizden duydum monster la mı alakalı yoksa 3000 serisiyle mi alakalı

?
Aynı model ve performans düşüklüğü. Aynı sorun V21 serisindede var. Daha da beteri tam performans almak isteyip mux switch vasıtasıyla intel grafik kartını devre dışı bırakınca ekrana görüntü gelmiyor. Kalıyor alet öyle. V21 serisinden alan iki kişiyle konuştum(3060 ve 3070) ikiside doğruladı bu sorunları. Ayrıca driver sorunuda yaşamış 3070 alan kişi. V20.3te aynı şekilde muhtemelen, ve o fiyata almayın onu çok kalitesiz.

bu neden patladı o zaman ucuza makinesi mi çıktı :D yoksa elon musk tweet'inden sonra ilgimi gördü ?
hiçbir bilgim yok :D
ama ethereum yüksek ve hala da yükseliyor
laptop kullanmayı seven birisi değilim maalesef isterse benim pc'm den daha iyi olsun masaüstü kullanıcısıyım ben :D
hem sessiz çalışıyor hemde görseli güzel

Yani monster bu sorunları çözene kadar almayın hiçbir rtx 30 modelini. 3060 ile 120 fps almak kadar koymaz hiçbir şey bana.(csgo)
Aynı model ve performans düşüklüğü. Aynı sorun V21 serisindede var. Daha da beteri tam performans almak isteyip mux switch vasıtasıyla intel grafik kartını devre dışı bırakınca ekrana görüntü gelmiyor. Kalıyor alet öyle. V21 serisinden alan iki kişiyle konuştum(3060 ve 3070) ikiside doğruladı bu sorunları. Ayrıca driver sorunuda yaşamış 3070 alan kişi. V20.3te aynı şekilde muhtemelen, ve o fiyata almayın onu çok kalitesiz.

Geri