Neler Yeni

Monster 3070 li Laptop un Fps Değerleri Neden Berbat ?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
zaten biliyorum mobil ekran kartları daha düşük güçle ve daha az alan kaplamaya zorunlu oldukları için bu değerleri görüyoruz zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

çalıştırmıyor
4k değil 2kda çalıştırıyor. Rt açıkken 40 fps gerçekten kötü haklısın
Başka markalara da bakmak lazım ama bence laptopta 2k ekran gereksiz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v21-6/
pc 20.000 TL adam videoda şöyle güçlü böyle güçlü diye anlatıyor ama cyberpunk 30-40 fps :D ve 68-70 derecede çalışıyor kart rdr 2 de ise min 30 max 87 ortalama 57 fps almış yani 2021 yılında bi kişi 20.000 TL gibi bi para verip 3070 gibi güzel bi kartlı laptop alıp bu performansı nasıl alıyor laptoplar bu kadar mı berbat laptoplardan oyun namına hiç mi ümit yok hadi optimizasyon sorunu falan diyelim diycem de video 2 ay önce atılmış yani ultra ayarlarda şuan 60 fps sabit veremiyorken AAA oyunları bundan 1 yıl 2 yıl sonra bu laptop u alan kişi o oyunları nasıl oynuycak şimdi diyceksiniz monster soğutması kötü laptop dış parçaları kalitesiz vs de aynı özellikte başka bi marka almak istese bu kişi fazladan 2-3 bin TL yi gözden çıkarması gerekiyor ve 22-23 bin TL bi laptop a verip böyle değerleri alıcaksa youtube dan video izleyerek bitirsin oyunu daha iyi bende üniversiteye geçtiğimde laptop almak istiyorum ama böyle videoları ve fiyatları gördükçe ümitlerim yıkılıyor

oyuncu laptoplarında rtx i kapatılsa ve 1080p de kullanılsa ultra ayarlarda oynansa eski usül her oyunda 60fps sabit alabilrmi
Çözünürlük yüksektir, DLSS açık mı belli değil, RTX Ultra ayarlarda oynamış bir de çok ağır o ayar.

VitoScaletta

80+ Gold

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
dlss açık allah bilir performans moda almışlardır dlss de rtx olduğu bile belli olmuyodur zaten rtx in büyük bi fark yarattığı yok oyunlarda

CİDDEN Mİ YA :eek:
hocam laptop ile de oyun oynanır ama rtx konusunda çok iyi değil laptoplar rtx kapalıyken istediğiniz performansı alabilirisniz gibi geliyor

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
dlss açık allah bilir performans moda almışlardır dlss de rtx olduğu bile belli olmuyodur zaten rtx in büyük bi fark yarattığı yok oyunlarda

CİDDEN Mİ YA :eek:
Yani eeeee?
Madem bunları biliyordun neden konu açtın?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
hocam laptop ile de oyun oynanır ama rtx konusunda çok iyi değil laptoplar rtx kapalıyken istediğiniz performansı alabilirisniz gibi geliyor
Masaüstü modeline göre tensoe çekirdek sayısı ne kadar fark ediyor acaba? Değerine bakayım buraya yazarım. Dediğin mantıklı geldi

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Max-P değil mi bunun ekran kartı? @Avolay bilir, bence normal değerler.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
seri engelle beni ve daha fazla bu konu içinde konuşma okuduğunu anlayamayan bi insana tahammül edemiyorum
Ne saçmalıyorsun?
Ne sorduysan ona cevap verdim.
Okuduğumu anlamıyormuşmuşum bık bık bık

Sen asıl ne yaptığının bile farkında değilsin.
Gelmişsin 20k laptopa para vereceğiz eeee böyle mi olacaktı?

Diyorum mobil ekran kartı böyle.
Biliyormuşsun zaten. Neden düşük olduğunu da belirtmişsin.
zaten biliyorum mobil ekran kartları daha düşük güçle ve daha az alan kaplamaya zorunlu oldukları için bu değerleri görüyoruz zaten

Ben de laptopların oyun için uygun olmadıklarını söyledim.
Sonra sen de sana yakışan şekilde ağız yüz eğerek cevap vermişsin ben de aynı üslupla yanıt verdim.
Şimdi de gelmişsin beni engelle diye buraya :poop:luyorsun.

Çoktan sifonu çektim merak etme!

Avolay

80+ Gold
Arkadaşlar MSI sorunlu konusu açıldı kaç tane bir tanesinde MSI pişmanlık denmiyor
Sahibi diyor forum üyeleri inkar falan ediyor.
Monsterla alakalı konularda "Kötü, pişmanlık niye aldın ki zaten" gibi yorumlardan konu okunmuyor.
Yardımcı olmayacaksanız konulara yazmayın bir zahmet

Max-P değil mi bunun ekran kartı? @Avolay bilir, bence normal değerler.
İçindeki parçalar aynı parçalar.
Performansının farklı olma ihtimali yok.
Çok minik farklar olarabilir.
Max-P olan diğer mobil cihazlarda da aynı performans alınır aynı işlemci ve RAM ile.
Boş konu açıkçası, biri yardım istiyor zannettim başta.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,826
Üyeler
168,038
Son üye
efe262612
Top Bottom