Neler Yeni

Monster abra a5 notebook

İsmetPotter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsmet
Ağır oyun ve biraz edit odaklı bir sistem. Edit dedim diye lütfen AMD önermeyin bütçesi aşar beni. Abra a5 alınır mı dediğim gibi oyun odaklı. Link;

Eğer öneri yapacaksanız bütçe 7kyı geçmesin

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
bu bütcede alınabilir sayılı ürün var zaten. Ağır oyundan kastın ne? Sonradan beklentini karşılamazsa pişman olma rdr 2 yi yüksekte falan oynatmaz bu ona göre al testlerini falan mutlaka izle alacağın ürürün.

İsmetPotter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu bütcede alınabilir sayılı ürün var zaten. Ağır oyundan kastın ne? Sonradan beklentini karşılamazsa pişman olma rdr 2 yi yüksekte falan oynatmaz bu ona göre al testlerini falan mutlaka izle alacağın ürürün.
Ağır oyun yani GTA v rdr2 gibi mesela nadiren cyberpunk yanında MC valorant cs gibi oyunlar. Yüksek grafiğe gerek yok cyberpunk dışında orta grafikler benim için yeterli. Oynatır mı böyle

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Ağır oyun yani GTA v rdr2 gibi mesela nadiren cyberpunk yanında MC valorant cs gibi oyunlar. Yüksek grafiğe gerek yok cyberpunk dışında orta grafikler benim için yeterli. Oynatır mı böyle
knk rdr 2 yi falan ortada zor ama düşükte oynatır. Ama ısınmasına garanti veremem. Güzel bir harici soğutma alman gerekebilir.

İsmetPotter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsmet
knk rdr 2 yi falan ortada zor ama düşükte oynatır. Ama ısınmasına garanti veremem. Güzel bir harici soğutma alman gerekebilir.
Alırım bir soğutucu ileride. The witcher vs günümüz oyunları için iyi bir PC mi? Acer nitro a5-115den iyi mi

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Gtx 1050 ve İ7 8750H olan monster notebook'um var GTA 5 50 fps max ayarlarda RDR2 50 fps max ayarlarda yani rdr 5 yüksek ayarlarda oynatır ve edit yaptırır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ek olarak 8 GB ram takviyesi yapmanı öneririm.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Alırım bir soğutucu ileride. The witcher vs günümüz oyunları için iyi bir PC mi? Acer nitro a5-115den iyi mi
dediğin laptopu pek bilmiyorum. Linkini atarsan karşılaştırırız. Baktım göremedim ben.

İsmetPotter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsmet
Gtx 1050 ve İ7 8750H olan monster notebook'um var GTA 5 50 fps max ayarlarda RDR2 50 fps max ayarlarda yani rdr 5 yüksek ayarlarda oynatır ve edit yaptırır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ek olarak 8 GB ram takviyesi yapmanı öneririm.
Bu laptop sence bu halde iyi mi stabil halde. Monster kalitesi iyi mi çünkü insanlar kötü diyorlar ne zamandır kullanıyorsun ve hiç sıkıntı çıktı mı? Bu halde iyi mi laptop ve ileride 8gb ram ve HDD takviyesi yaptırsam garantisi bozulur mu?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Bu laptop sence bu halde iyi mi stabil halde. Monster kalitesi iyi mi çünkü insanlar kötü diyorlar ne zamandır kullanıyorsun ve hiç sıkıntı çıktı mı? Bu halde iyi mi laptop ve ileride 8gb ram ve HDD takviyesi yaptırsam garantisi bozulur mu?
Hepsine olumlu cevap verdim say çünkü öyle ( geç oldu ama olsun)
Stabil halde iyidir ama bir süre geçtikten sonra yavaş GİBİ gelebilir bana öyle geldi ek 8 GB taktım.
Kasası plastik ama kalitesi çok iyi sorun çıkartmaz.
2 Yıldır kullanıyorum ve memnunum.
Ayrıca Hdd'de taktım 256 gb yetmiyor sendekini bilmiyorum.

Not:Yalaka değilim ya da rüşvet vermediler.

Top Bottom