Monster Abra A5 V16.7.3

sefagkts

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
159
Arkadaşlar dükkanda vakit geçirmek film dizi oyun vs. için almak istiyorum sizce fiyatına değer mi? veya önerebileceğiniz bu fiyatta ya da daha uyguna daha iyisi var mıdır?

Arkadaşlar dükkanda vakit geçirmek film dizi oyun vs. için almak istiyorum sizce fiyatına değer mi? veya önerebileceğiniz bu fiyatta ya da daha uyguna daha iyisi var mıdır?

Kazık fiyatı. O paralara rtx 3050 ve 3050 tilı cihazlar var diye biliyorum.

Bunlar nasıl

Bunlar nasıl
Berbat alabilceklerinden en iyisi bu
İlerde oyun vs. Oynamak istersen ssd takarsın mis gibi

8 gb ekleyip bunu alın. Son bütçeniz nedir tam olarak kavrayamadım. 20k bandı mı 17k bandı mı ? 27k ise farklı bir model öneririm.
Post automatically merged:

30-33k bandında 4060 120w lı HP modelleri var eğer bütçe yeterli ise onları almanız daha uygun olacaktır.

8 gb ekleyip bunu alın. Son bütçeniz nedir tam olarak kavrayamadım. 20k bandı mı 17k bandı mı ? 27k ise farklı bir model öneririm.

30-33k bandında 4060 120w lı HP modelleri var eğer bütçe yeterli ise onları almanız daha uygun olacaktır.
Bütçe 20-25 max 6 taksit oluyor sanırım peşin fiyatına fazla taksit yer varsa üstüne çıkarım

ram eklemeyi aldıktan sonra kendim satın alıp mı taktırayım yoksa seçenek var mı

Bütçe 20-25 max 6 taksit oluyor sanırım peşin fiyatına fazla taksit yer varsa üstüne çıkarım

ram eklemeyi aldıktan sonra kendim satın alıp mı taktırayım yoksa seçenek var mı
yani hocam bütçe tam arada kalıyor sizin .25k 3050 ti için fazla 3060 da bu fiyatlara zor bulunuyor. 30k ya yaklaşınca 4060 modelleri bulunabiliyor. Ama sizin bütçe yetmiyor. Diğer arkadaşların varsa önerisi onlar buyursun. Yoksa acer modeli için. Siz rami internetten alın. Sonra acer servisinden ücretsiz taktırın. Hem garanti etkilenmemiş olur.

Geri