inşallah iptal olmaz 2. el fiyatlara baktım gtx 1050 olanı 7500 tl ye satıyorlar. güzel fırsat alanlara hayırlı olsunhenüz bi arama gerçekleşmedi öyle bekliyoruz
Kimin iptal oldu kankaİptaller gelmeye başladı
ben de halen iptal yok ilk ödeyenlerdenim ama havale/eft olarak sipariş geçtimİptaller gelmeye başladı
Kim onlar yaben de halen iptal yok ilk ödeyenlerdenim ama havale/eft olarak sipariş geçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:
garip bir kitle var indirimli ürün alanların ürünleri iptal oldu diye sevinen veya sevinecek bir kesim var aynısını yaşasanız nasıl hissedersiniz?
ben de halen iptal yok ilk ödeyenlerdenim ama havale/eft olarak sipariş geçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:
garip bir kitle var indirimli ürün alanların ürünleri iptal oldu diye sevinen veya sevinecek bir kesim var aynısını yaşasanız nasıl hissedersiniz?
Evet var git bak yazanlara ben havale ile ödedim daha iptal edilmedi dedim neyse...Alıntıyı görüntüle
Al bilader birazdan bildirim gelince görürsün sende ilk alanlardan mış mış, sevinen bi kitle varmış....
İki ay once yine indirim kanalından gelen bir link ile 5.nesil ryzen 5 işlemcili huawei matebook hb.com uzerinden 3800 tl ye aldik bu laptopun ozaman piyasasi 8-9k idi ve ürün kapalikutu olarak geldi, oluyormu oluyor arada ama bu sefer olmadı teknosa suan iptallerle uğraşıyor harıl harılBu işte bi' enteresanlık var ama...
Yine de böyle tatlı şeyler olur ve gerçeklik payı olursa beni etiketleyin ya'hu! alalım hemen.