Bence ellerinde 1 tane vardı, onu da biri aldı.İki ay once yine indirim kanalından gelen bir link ile 5.nesil ryzen 5 işlemcili huawei matebook hb.com uzerinden 3800 TL ye aldik bu laptopun ozaman piyasasi 8-9k idi ve ürün kapalikutu olarak geldi, oluyormu oluyor arada ama bu sefer olmadı teknosa suan iptallerle uğraşıyor harıl harıl
Ürün yokki ne yapabiliceksin 3070ti gibi değil üretilmeyen bir ürün artıkTüketici hakem heyetine başvurabiliyormuyuz?vatandan 3070ti alan arkadaşlardan bilgi alabilirmiyiz süreç nasıl işliyor.
Anladım sağlık olsun.başka fırsatlara artık.Ürün yokki ne yapabiliceksin 3070ti gibi değil üretilmeyen bir ürün artık
Ara bi sor hocam işte anlat kredi çektim faiz borcuna girdim yok dolar bozdum telafi edin en azından mouse flashbellek falan versinlerAnladım sağlık olsun.başka fırsatlara artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müşteri hizmetlerinden indirim kuponu talep etsek verirler mi?
yanlış stok derler ki adamlar harbi stoksuz urun sattı olabilir boyle hocam. bide iptaller geldi para iadesi geldi zorrTüketici hakem heyetine başvurabiliyormuyuz?vatandan 3070ti alan arkadaşlardan bilgi alabilirmiyiz süreç nasıl işliyor.
yalanmı atsın ?Ara bi sor hocam işte anlat kredi çektim faiz borcuna girdim yok dolar bozdum telafi edin en azından mouse flashbellek falan versinler