Neler Yeni

Monster Abra A5 v16.7.3 alınır mı?

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
Hocam monstere bulaşmak gibi sakın bir hata yapmayın aman diyeyim çok başınızı duvara vurursunuz 15k verdiğim bilgisayar 100 dereceleri görecek pc kapanacak lolde 30 40 fps alacağım servis format atmaktan başka bir şey yapmayacak tamamiyle rezillik forumdan rastegele birisini çıkarsam servislerinden daha bilgilidir dile kolay anne babamla yapmamışımdır monsterle yaptığım konuşma sayısını hepsinde format at düzelir dediler şaka gibi 5 kere formatladım kardeşim 5 en sonunda verdim iademi dedim ya alıyorsunuz ya da mahkemede alıyorum iademi dedim çünkü daha ilk ayında talebi oluşturmuştum geri dönüş yapılacak diyip ilgilenilmemişti şu an bir arkadaşım var monster kullanan satıyor bilgisayarını gittim yanına şaka gibi dereceler şaka gibi fpsler gerçekten rezil eder sizi sakın ama sakın bulaşmayın monster denen markacığa monster sağolsun çoğu arkadaşım bilgisayarla sorunları olduğunda beni arıyor sercan bilirsin sen monsterde yaşamıştın geçrekten bilgisayar dahisi olacaktım az daha devam etseydim monsterin sorunlarıyla uğraşmaya bütçeniz de geniş çok iyi modeller bulursunuz lenovo hp vb. Bir laptopa nasıl üst modelin biosunu atayabilirsiniz anlamıyorum gerçekten inanılmaz adam soruyor işte şu şu tuşa basın bios sürümünü söyleyin diye söylüyorum adam diyo dalga mı geçiyonuz bu bios daha çıkmamış bir modelin cart curt 6 ayda bakım olayıymış verirsin servise uzaktan bakar yollarlar geri hiç bir markanın bu kadar hateri değilim size de uyarıyorum acele etmeyin o reklamları oynayamadığınız oyun olursa falan filan yok 6 ayda bakım sakın ola sakın kafanızı karıştırmasın

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Hocam monstere bulaşmak gibi sakın bir hata yapmayın aman diyeyim çok başınızı duvara vurursunuz 15k verdiğim bilgisayar 100 dereceleri görecek pc kapanacak lolde 30 40 fps alacağım servis format atmaktan başka bir şey yapmayacak tamamiyle rezillik forumdan rastegele birisini çıkarsam servislerinden daha bilgilidir dile kolay anne babamla yapmamışımdır monsterle yaptığım konuşma sayısını hepsinde format at düzelir dediler şaka gibi 5 kere formatladım kardeşim 5 en sonunda verdim iademi dedim ya alıyorsunuz ya da mahkemede alıyorum iademi dedim çünkü daha ilk ayında talebi oluşturmuştum geri dönüş yapılacak diyip ilgilenilmemişti şu an bir arkadaşım var monster kullanan satıyor bilgisayarını gittim yanına şaka gibi dereceler şaka gibi fpsler gerçekten rezil eder sizi sakın ama sakın bulaşmayın monster denen markacığa monster sağolsun çoğu arkadaşım bilgisayarla sorunları olduğunda beni arıyor sercan bilirsin sen monsterde yaşamıştın geçrekten bilgisayar dahisi olacaktım az daha devam etseydim monsterin sorunlarıyla uğraşmaya bütçeniz de geniş çok iyi modeller bulursunuz lenovo hp vb. Bir laptopa nasıl üst modelin biosunu atayabilirsiniz anlamıyorum gerçekten inanılmaz adam soruyor işte şu şu tuşa basın bios sürümünü söyleyin diye söylüyorum adam diyo dalga mı geçiyonuz bu bios daha çıkmamış bir modelin cart curt 6 ayda bakım olayıymış verirsin servise uzaktan bakar yollarlar geri hiç bir markanın bu kadar hateri değilim size de uyarıyorum acele etmeyin o reklamları oynayamadığınız oyun olursa falan filan yok 6 ayda bakım sakın ola sakın kafanızı karıştırmasın
Clevo kasalar için dediğiniz, her şey doğru. Ama TongFang ve MSI kasalar için aynı şeyleri söylemeyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mehmet can türker
Sence bu alınır mı bütcem buna el veriyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

I5 9300H biraz geride kalıyor fakat, daha bütçe çıkmıyorsa ve bulunamıyorsa başka çaren yok gibi.
Beni ne kadar idare eder oyunlar için

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,774
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar öncellikle herkese merhaba, internete Monster Abra A5 v16.7.3 bilgisayar şu anda 15 bin TL sizce alınır mı? 16 GB RAM var GTX 1650 yazılım mühendisligini bu yıl kazandım ve ailemin durumu ne yazik ki yok bundan dolayı borc harç alacaz bu bilgisayarı ve Allah nasip ederse üniversitede calışarak aylık taksitini ödemeye calışacağım. Arkadaşlar sorum şu, daha uygun fiyata bundan daha iyi bilgisayar önerebilecek var mı? Tabii 12 taksit olursa sevinirim bir de GTX 1650 ömrü sizce ne kadar oyun ve yazılım acısından? Arkadaşlar diger sorum internete 6 ay garantili.

ASUS ROG / i5 9300H / GTX 1650 / 16 RAM / 512 SSD / 15.6 modeli var arkadaşlar 12 bin TL sizce bu alınır mı alınırsa ne kadar bir ömrü olur oyunlar için şimdiden teşekkür ederim.​

Çok pahalı ve bu model kötü
https://www.akakce.com/laptop-noteb...lir-bilgisayar-4g8t6ea-fiyati,1429668404.html

Top Bottom