Monsterler çok ısınıyor demişlerdi konulards hep.Merhabalar 16 ekim de monster abra a5 v17.2 aldım ve dünkü tesadüfen çalışma sırasında google da dolaşırken laptopum 84 derecede idi neyden kaynaklı olabilir ve çözümleri varmı acaba ?
arka planda çalışması imkansız yeni açmıştım çünkü laptop dahaen dandik laptopun bile googledeyken 84 derece olacağını düşünmüyorum arka planda başka bir şey çalışıyordur yada başka bir sıkıntı vardır
aynı laptobu kullandım ve 84 ü görmedi anormal bişey var.arka planda çalışması imkansız yeni açmıştım çünkü laptop daha
o zaman servise yollayım çok gecikmedenaynı laptobu kullandım ve 84 ü görmedi anormal bişey var.
keşke alırken sorsaydın çok sorunlu cihaz. sağlık olsun.o zaman servise yollayım çok gecikmeden
doğru diyorsunuz sormadım hata yaptım orada bakalım servis çözer inşALLAH durumu çözemez ise para iadesi gibi bir durum söz konusu oluyor mu peki monsterda?keşke alırken sorsaydın çok sorunlu cihaz. sağlık olsun.
servise gitmesinde fayda var. acilen götür.
15 gün veriyolar , 2 ay geçmiş vermezler.doğru diyorsunuz sormadım hata yaptım orada bakalım servis çözer inşALLAH durumu çözemez ise para iadesi gibi bir durum söz konusu oluyor mu peki monsterda?
hmm anladım teşekkür ederim neyse sorunu çözsünlerde önemli değil artık yapacak bir şey yok15 gün veriyolar , 2 ay geçmiş vermezler.