Nedemek istediniz tam anlamadım da daha çok açarmısınızAlınır yalnız bir uv yada thottlestop yapmanız gerekebilir. W10 home yükleyin ayrıca.
UV ve thottlestop ne demek ?Alınır yalnız bir uv yada thottlestop yapmanız gerekebilir. W10 home yükleyin ayrıca.
Laptop gayet iyi fiyatına göre. İşlemci çok ısındığı için bir UV (UnderVolt) yapmanız gerekir yada thottlestop yazılımını indirip "disiable turbo" seçeneğini etkinleştirilmelisiniz.Nedemek istediniz tam anlamadım da daha çok açarmısınız
Teşekkürler demek istediğinizi anladım bu konulardan pek fazla anlamıyorum ama bu dediklerinizi yapmak yerine altına iyi bir soğutucu koysam olurmuLaptop gayet iyi fiyatına göre. İşlemci çok ısındığı için bir UV (UnderVolt) yapmanız gerekir yada thottlestop yazılımını indirip "disiable turbo" seçeneğini etkinleştirilmelisiniz.
UV yi rahat yapabilmek içinde Windows 10 Home kurun.
Soğutucu muhteşem bir etki yapmıyor fakat alınmasında fayda var 5 derece düşürüyor.Teşekkürler demek istediğinizi anladım bu konulardan pek fazla anlamıyorum ama bu dediklerinizi yapmak yerine altına iyi bir soğutucu koysam olurmu