Neler Yeni

Çözüldü✓ Monster Abra A7 V12.1 Driver Power State Failure Hatası

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Alalı 2 gün oldu içindeki tüm driverlar vs güncel ve bu mavi ekran hatasını alıyorum. Minidump dosyası bu. Lütfen yardım edin kafayı yicem hiçbir yerde çözüm bulamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
En güzeli şöyle olur teknik servise bağlan ve minidump dosyasını göster ilgilensinler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben zamanında mavi ekran sorunu yasadigimda tw aracılığıyla bağlanıp cozdurmustum touchpad driver hatasiydi kolayca hallolmustu, sizin hatanız hakkında bir bilgim yok malesef

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
İşini garanti ile hallet bence.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En güzeli şöyle olur teknik servise bağlan ve minidump dosyasını göster ilgilensinler.

Ben zamanında mavi ekran sorunu yasadigimda tw aracılığıyla bağlanıp cozdurmustum touchpad driver hatasiydi kolayca hallolmustu, sizin hatanız hakkında bir bilgim yok malesef
Reis denedim uzaktan yardım edemeyeceklerini kadıköydeki servise kargolamam gerektiğini söylediler ve açıkçası daha yepisyeni laptop. Sadece r6 siege ve chrome yüklü ve herşeyi güncel. Donanımsal olmadığını ve yazılımsal olduğunu düşündüğüm için yardım istedim başka önerin varsa yazarsan sevinirim cidden kafayı yiycem :/

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Reis denedim uzaktan yardım edemeyeceklerini kadıköydeki servise kargolamam gerektiğini söylediler ve açıkçası daha yepisyeni laptop. Sadece r6 siege ve chrome yüklü ve herşeyi güncel. Donanımsal olmadığını ve yazılımsal olduğunu düşündüğüm için yardım istedim başka önerin varsa yazarsan sevinirim cidden kafayı yiycem :/
Windows yüklemesi ve driver kurulumlarini hatasız yaptığından emin misin? Sirayla ve düzgün olarak yani. Windowsa herhangj bir crack işlemi uyguladın mi? Driverlari gelen USB ile mi kurdun? İlk aşamada bunları bilmem gerek.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Windows yüklemesi ve driver kurulumlarini hatasız yaptığından emin misin? Sirayla ve düzgün olarak yani. Windowsa herhangj bir crack işlemi uyguladın mi? Driverlari gelen USB ile mi kurdun? İlk aşamada bunları bilmem gerek.
Aga hayır orijinal windows ve sanırım sorunu çözdüm 1 dk ya dönücem

Öncelikle yazan herkese teşekkür ederim sorunu çözdüm(yani umarım uzun vadede görcez :p). Blue screen view üzerinden parametre ve hata kodunu arattığımda aynı marka model aynı hataya sahip bi arkadaş başka bir foruma yazmış kendi kendine halletmiş. Sorun kaynağı windowsun otomatik olarak driver yüklemesinden kaynaklıymış. Bu model yeni driverlarda biraz sıkıntı çıkartıyormuş sanırsam ve en yeni driverlarda bu hatayı veriyormuş. Ben açıkçası hiçbir önemli driverı flashla gelen driver haricinde güncellemedim. DDU ile tüm grafik driverlarını sildim ve flashtakini yükledim. Ayrıca gpedit.msc üzerinden windows update in otomatik driver güncelleme ayarını kapattım şuanlık sıfır sıkntı. Tekrar bir hata olursa yeni konu açarım şimdilik bu konu kapandı(İNŞALLAH :D)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Aga hayır orijinal windows ve sanırım sorunu çözdüm 1 dk ya dönücem

Öncelikle yazan herkese teşekkür ederim sorunu çözdüm(yani umarım uzun vadede görcez :p). Blue screen view üzerinden parametre ve hata kodunu arattığımda aynı marka model aynı hataya sahip bi arkadaş başka bir foruma yazmış kendi kendine halletmiş. Sorun kaynağı windowsun otomatik olarak driver yüklemesinden kaynaklıymış. Bu model yeni driverlarda biraz sıkıntı çıkartıyormuş sanırsam ve en yeni driverlarda bu hatayı veriyormuş. Ben açıkçası hiçbir önemli driverı flashla gelen driver haricinde güncellemedim. DDU ile tüm grafik driverlarını sildim ve flashtakini yükledim. Ayrıca gpedit.msc üzerinden windows update in otomatik driver güncelleme ayarını kapattım şuanlık sıfır sıkntı. Tekrar bir hata olursa yeni konu açarım şimdilik bu konu kapandı(İNŞALLAH :D)
Laptoplarda bilgisayara ilk kurulum yapılırken internete bağlamanızı ister o aşamada baglamamalisiniz zaten monster size her driveri USB ile gönderiyor. Tüm driver kurulumlari bittikten sonra internete bağlayın PC yi. Umarım bir daha başınıza gelmez sorunsuz sıkıntısız kullanırsınız ürünü.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Laptoplarda bilgisayara ilk kurulum yapılırken internete bağlamanızı ister o aşamada baglamamalisiniz zaten monster size her driveri USB ile gönderiyor. Tüm driver kurulumlari bittikten sonra internete bağlayın PC yi. Umarım bir daha başınıza gelmez sorunsuz sıkıntısız kullanırsınız ürünü.
Aga yok onu biliyorum da en başta internete bağlayamadım çünkü driverı yoktu freedos aldım cihazı tamamen sıfırdan kurdum. Bellekteki driverlar tamamen sorunsuz sıkıntı windowsun benim flashtaki driverları kurduktan sonra kafasına göre onboard ekran kartını güncellemesi. Şöyle zaten nvidia kullanıyosun sen de bilirsin chrome mesela sağ tık yapıp hangi ekran kartıyla açabileceğini seçebiliyorsun. Ordan gtx 1650 yi seçince hiçbir sıkıntı olmuyordu. Ama onboard ekran kartını seçince belli bir süreden sonra bu hatayı almaya başladım. Silip tekrar kurduğumda hiçbir sıkıntı olmadı hala da kullanıyorum pc yi bir yandan da arkada test yapıyorum yazarken :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Aga yok onu biliyorum da en başta internete bağlayamadım çünkü driverı yoktu freedos aldım cihazı tamamen sıfırdan kurdum. Bellekteki driverlar tamamen sorunsuz sıkıntı windowsun benim flashtaki driverları kurduktan sonra kafasına göre onboard ekran kartını güncellemesi. Şöyle zaten Nvidia kullanıyosun sen de bilirsin chrome mesela sağ tık yapıp hangi ekran kartıyla açabileceğini seçebiliyorsun. Ordan gtx 1650 yi seçince hiçbir sıkıntı olmuyordu. Ama onboard ekran kartını seçince belli bir süreden sonra bu hatayı almaya başladım. Silip tekrar kurduğumda hiçbir sıkıntı olmadı hala da kullanıyorum PC yi bir yandan da arkada test yapıyorum yazarken :D
Knka monsterda onboard dediğin yani Intel ekran kartını silemezsin istediğin kadar sildigini düşün sana en güzel yolu soyleyim. Intel driver and support assistant adlı uygulamayı bilgisayarına kur. İkinci parti bir yazılım değildir orjinal Intel yazılımıdır. Bundan sonra tüm Intel ürünlerinin güncellemesini oradan yap. En güncel sürücüyü kullanırsan bir sorun yasamazsin 2.5 yıldır bu program aracılığıyla Intel ekran kartı driverini guncellerim ben.

Top Bottom