- Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemcim dediginiz gibi yüzde 56 kullanımda gln oluyor valoranttaEminmisiniz hocam?? Oyunda işlemcisini en fazla %50-60 falan kullanmıştır. %100 yüke girerse o işlemci sorun yaratabilir. Dikkatli olmak lazımç
işlemcim dediginiz gibi yüzde 56 kullanımda gln oluyor valoranttaEminmisiniz hocam?? Oyunda işlemcisini en fazla %50-60 falan kullanmıştır. %100 yüke girerse o işlemci sorun yaratabilir. Dikkatli olmak lazımç
Knk valorant oyunu gpu dan çok işlemciye yüklenen bir oyun bide vanguard uygulamasıyla çok ısındırıyor.işlemcim dediginiz gibi yüzde 56 kullanımda gln oluyor valorantta
2 haftalık pc ye göre normalmi bide son sorum lütfen yant verNormal knk sonuçta laptop bu.
haklısınKnk valorant oyunu gpu dan çok işlemciye yüklenen bir oyun bide vanguard uygulamasıyla çok ısındırıyor.
Normal bence benim laptoptada özellikle valorantta işlemcim ısınıyor.2 haftalık pc ye göre normalmi bide son sorum lütfen yant ver
kaç gördü su ana kdr max ve lalaı ne kadar olduNormal bence benim laptoptada özellikle valorantta işlemcim ısınıyor.
Knk 1 ay oldu ama benim laptop asuskaç gördü su ana kdr max ve lalaı ne kadar oldu
Benimde asus rog hocam valorantta 76-77 falan görüyorum.Knk 1 ay oldu ama benim laptop asus
olm seninki bana göre baya ii işlemcin ne ykiBenimde asus rog hocam valorantta 76-77 falan görüyorum.
kaç derece görüdnKnk 1 ay oldu ama benim laptop asus
r7 5800h imzada yazıyo zaten parçalarbende 2 tanesi fln kapalı ve işlemcin nedir
bende margot fnaıyım knk aynı zamanda elizabeth ve scarlet deAynı konuyu birden fazla açınca farklı cevap almazsın...