servise yolla bir baksınlar.Monster Abra A7 V13.1 Kullanıcısıyım. Laptop Gereksiz bir şekilde aşırı ısınıyor ve CPU 100 dereceye kadar, GPU 85 Dereceye kadar çıkıyor. Bunların Yanında Laptop durmadan Ambulans gibi ötüyor. Ne yapmam lazım Acilen Yardım edin.
monster ısınma konusunda 1 numara neden alırken foruma danışmadın ?Bilgisayar çok taze. neredeyse 4 aylık. bunu servise göndermeden bir şekilde evde yapabileceksem öyle yapmak istiyorum. eminim bunu yaşayan tek ben değilimdir.
Yanlış anlamayın ama Technopat'a gittim oraya da sordum. harika bir şekilde hallettik büyük çoğunluğunu. çok teşekkür ederim yorumlarınız için ama artık olmuyor. Foruma bundan önce 4 konu açtım ve hepsine toplamda 2 yorum geldi. Teşekkür ederim. Konuyu orda çözmeyi yeğlerim. İyi forumlar DA Forum.monster ısınma konusunda 1 numara neden alırken foruma danışmadın ?
ben senin halledebileceğini düşünmüyorum sıcaklıklar hiç normal değil çünkü.
Arkadaşım da aynı olayı yaşadı. (Abra A7 v12 serisi kullanıyordu) Servise gönderip sorunu çözülmüştü. O sesin de kaynağı Anakart ile alakalı diye biliyorum.Monster Abra A7 V13.1 Kullanıcısıyım. Laptop Gereksiz bir şekilde aşırı ısınıyor ve CPU 100 dereceye kadar, GPU 85 Dereceye kadar çıkıyor. Bunların Yanında Laptop durmadan Ambulans gibi ötüyor. Ne yapmam lazım Acilen Yardım edin.