Neler Yeni

Monster Almalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kaan Uysal
Bir gaming laptop bakıyorum ve şuan baktıklarım arasında monster, excalibur, acer nitro 5 gibi modeller var. Şuanlık karar kıldığım model şu "Monster T7 V20.3" gerek ekran kartı gerek depolaması ve işlemcisi gayet yeterli geldi ama malzeme kalitesinden emin değilim bütcem 12k küsür sizce ne yapmalıyım?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
@EnverPasha Kullanıyordu sanırım Tulpar serisi. Bence Monster söylendiği kadar kötü değil, fakat 12K bütçede daha iyileri olabilir.

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Monster t7 20.3 kullanıyorum öneririm istediğin soruyu sorabilirsin

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@EnverPasha Kullanıyordu sanırım Tulpar serisi. Bence Monster söylendiği kadar kötü değil, fakat 12K bütçede daha iyileri olabilir.
bende kullanıyorum:mad::mad:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu öneririm, o kadar para Monster'a vermezdim.
hocam bunu alsa nasıl olur?

Avolay

80+ Gold
Bir gaming laptop bakıyorum ve şuan baktıklarım arasında monster, excalibur, acer nitro 5 gibi modeller var. Şuanlık karar kıldığım model şu "Monster T7 V20.3" gerek ekran kartı gerek depolaması ve işlemcisi gayet yeterli geldi ama malzeme kalitesinden emin değilim bütcem 12k küsür sizce ne yapmalıyım?
T7 V20.3 alınmalı

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
https://forum.donanimarsivi.com/konu/monster-abra-a7-11-3-5-derin-inceleme.266936/
Aynı kasayı inceledim ama alırken şunları aklınızda tutun
Panellerinde sorun yaşayanlar var
Mux switch denen problemi yaşayanlar belirtildi ne problemi olduğunu bilemiyorum
12bin tl verip premium bir hava bekliyorsan üzgünüm, kasa kalitesi premium değil.
Servis çok iyi
Soğutma fena değil
İçindeki malzemeler uzun kullanımda bazem problem çıkarabiliyormuş.
Ben bir problem yaşadım mı? Hayır , çok şükür yaşamadım ama sen yaşayabilir misin? Evet, asus rog, msi alpha gibi serilere göre daha yüksek olasılıkla yaşayacaksın.

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bilmiyordum, hiç söylemedin ki :D
12K bütçede Nitro serisi çok mantıklı @Barış Yalçın önerdiği gibi.
Monster bence 7-8K aralığında bir seçenek olarak görülmeli.
1617305249670.png

Bababababba havuç kafaya bak sen :mad:

Skyline R34

80+ Bronze
yüksek bütçede monsterdan uzak durun malzeme kalitesi üzer

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben Olsam O Kadar parayı monster'a vermezdim acer nitro 5 var @Barış Yalçın 'ın önerdiği laptop

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,233
Üyeler
165,951
Son üye
Berkewx
Top Bottom