Avolay
80+ Gold
Uzun vadede işlemci yetersiz geldi bana CP2077de 90 derece de görüyor Valorantta bile 84 derece görüyor hem JPden gelme olayı falan ben almam şahsen
Uzun vadede işlemci yetersiz geldi bana CP2077de 90 derece de görüyor Valorantta bile 84 derece görüyor hem JPden gelme olayı falan ben almam şahsen
bende bunun ile monster arasında kalmıştım ancak birazcık daha bütce verip 3060 sahibi olmak daha cazip gelmiştiAcer Nitro 5 AN515-55-71E3 (NH.Q7QEY.002) Notebook
Acer Nitro 5 AN515-55-71E3 Notebook NH.Q7QEY.002 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bunu öneririm, o kadar para Monster'a vermezdim.
KatılmıyorumMonster bence 7-8K aralığında bir seçenek olarak görülmeli.
Çünkü Monster en iyisidir her zaman.Katılmıyorum
Doğrudur, pek bilgim yok laptop konusunda. Şahsen ben Monster'a ısınamadım TUF serisi çok hoşuma gidiyor fakat sorunlu deniyor.Katılmıyorum
Monster MSI'ın preminium seviyesine para yetiştiremiyorsan ya da başka bir markanın alınması gereken bir marka mesela 16K veremiyortsun 12.5Kya 3060lı laptop alıyorsun . Sorunu OLMAYAN bir laptopDoğrudur, pek bilgim yok laptop konusunda. Şahsen ben Monster'a ısınamadım TUF serisi çok hoşuma gidiyor fakat sorunlu deniyor.
peki T7 20,3 modelinde monitor büyüklüğünden dolayı ekranı tutan menteşelerde bir sıkıntı var mı? yani ufak dokunuşlarda bile cok sallanma gibiMonster denememiş insanlar ben para vermezdim diyor De gidin ordan fanboylar sizi
Bende öyle diyordum bir baktım monster aldım fişek gibi fanboylar siziMonster denememiş insanlar ben para vermezdim diyor De gidin ordan fanboylar sizi
T7 20.2 ile aynı kasa bende yok masa sallanmadıkça oynamıyor. (Masayı hayvan gibi sallarsan ileri geri oynuyor biraz ama en son tekrar aynı şekle geliyor) Yani tam ayarında ekran menteşeleripeki T7 20,3 modelinde monitor büyüklüğünden dolayı ekranı tutan menteşelerde bir sıkıntı var mı? yani ufak dokunuşlarda bile cok sallanma gibi
icindeki ekran kartı max-p olarak geliyor diye biliyorum peki masaüstü seviyesinde ki hangi ekran kartına denk geliyor?T7 20.2 ile aynı kasa bende yok masa sallanmadıkça oynamıyor. (Masayı hayvan gibi sallarsan ileri geri oynuyor biraz ama en son tekrar aynı şekle geliyor) Yani tam ayarında ekran menteşeleri
icindeki ekran kartı max-p olarak geliyor diye biliyorum peki masaüstü seviyesinde ki hangi ekran kartına denk geliyor?