Monster Almalı mıyım?

Reaksiyon skoru
2
Bir gaming laptop bakıyorum ve şuan baktıklarım arasında monster, excalibur, acer nitro 5 gibi modeller var. Şuanlık karar kıldığım model şu "Monster T7 V20.3" gerek ekran kartı gerek depolaması ve işlemcisi gayet yeterli geldi ama malzeme kalitesinden emin değilim bütcem 12k küsür sizce ne yapmalıyım?

@EnverPasha Kullanıyordu sanırım Tulpar serisi. Bence Monster söylendiği kadar kötü değil, fakat 12K bütçede daha iyileri olabilir.

Monster t7 20.3 kullanıyorum öneririm istediğin soruyu sorabilirsin

@EnverPasha Kullanıyordu sanırım Tulpar serisi. Bence Monster söylendiği kadar kötü değil, fakat 12K bütçede daha iyileri olabilir.
bende kullanıyorum:mad::mad:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu öneririm, o kadar para Monster'a vermezdim.
hocam bunu alsa nasıl olur?

Bir gaming laptop bakıyorum ve şuan baktıklarım arasında monster, excalibur, acer nitro 5 gibi modeller var. Şuanlık karar kıldığım model şu "Monster T7 V20.3" gerek ekran kartı gerek depolaması ve işlemcisi gayet yeterli geldi ama malzeme kalitesinden emin değilim bütcem 12k küsür sizce ne yapmalıyım?
T7 V20.3 alınmalı

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
https://forum.donanimarsivi.com/konu/monster-abra-a7-11-3-5-derin-inceleme.266936/
Aynı kasayı inceledim ama alırken şunları aklınızda tutun
Panellerinde sorun yaşayanlar var
Mux switch denen problemi yaşayanlar belirtildi ne problemi olduğunu bilemiyorum
12bin tl verip premium bir hava bekliyorsan üzgünüm, kasa kalitesi premium değil.
Servis çok iyi
Soğutma fena değil
İçindeki malzemeler uzun kullanımda bazem problem çıkarabiliyormuş.
Ben bir problem yaşadım mı? Hayır , çok şükür yaşamadım ama sen yaşayabilir misin? Evet, asus rog, msi alpha gibi serilere göre daha yüksek olasılıkla yaşayacaksın.

Bilmiyordum, hiç söylemedin ki :D
12K bütçede Nitro serisi çok mantıklı @Barış Yalçın önerdiği gibi.
Monster bence 7-8K aralığında bir seçenek olarak görülmeli.
1617305249670.png

Bababababba havuç kafaya bak sen :mad:

yüksek bütçede monsterdan uzak durun malzeme kalitesi üzer

Ben Olsam O Kadar parayı monster'a vermezdim acer nitro 5 var @Barış Yalçın 'ın önerdiği laptop

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,956
Üyeler
191,187
Son üye
HacıPro
Geri