Slyleight
80+
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Dostum monster'ın ilk zamanlarında güvenemediğim için msi laptop almıştım.Ama keşke monster alsaydım.Şuan çoğu arkadaşım monster kullanıyor.Adamların servisi çok iyi,arkadaşıma 2 defa üst üste arızalı laptop geldi. İkisini de 2 hafta içinde değiştirdiler yenisini yolladılar.
Kullananların çoğu da gayet memnun.Fiyatı neden ucuz dersen de malzeme kalitesi.Evet mükemmel değil ama ülkemizin şartlarında ideal fiyat sunmak için adamlar bu malzemeleri kullanıyor.
Ben msi marka laptopum ile çok sıkıntı yaşadım Türkiye'de, bir tane servis açmışlar İstanbul'da, milleti kazıklama derdinde tek yetkili servis olduğu için. 400 lira ücret istiyor genel arıza tespiti için.Ama monster'da böyle bir sıkıntı yok.
Aynı özelliklere sahipte bir laptopu monsterda çok daha ucuza alabiliyorsun.
Benim bildiğim kadarıyla hiçbir sıkıntı yaşamadı arkadaşlarım, zaten çok iyi bir destek sistemi var, hemen ilgileniyorlar.
Bu kadar başarılı bir markayı batırmanın bir gerekçesi yok benim gözümde.
Kullananların çoğu da gayet memnun.Fiyatı neden ucuz dersen de malzeme kalitesi.Evet mükemmel değil ama ülkemizin şartlarında ideal fiyat sunmak için adamlar bu malzemeleri kullanıyor.
Ben msi marka laptopum ile çok sıkıntı yaşadım Türkiye'de, bir tane servis açmışlar İstanbul'da, milleti kazıklama derdinde tek yetkili servis olduğu için. 400 lira ücret istiyor genel arıza tespiti için.Ama monster'da böyle bir sıkıntı yok.
Aynı özelliklere sahipte bir laptopu monsterda çok daha ucuza alabiliyorsun.
Benim bildiğim kadarıyla hiçbir sıkıntı yaşamadı arkadaşlarım, zaten çok iyi bir destek sistemi var, hemen ilgileniyorlar.
Bu kadar başarılı bir markayı batırmanın bir gerekçesi yok benim gözümde.