Yazık parasına arc a750 kullanıyorum lanet ettim öyle karta keş gibi soğutması var performans desen yok yazılım uygulaması sürekli hata veriyor yazılım güncellemesi ile ilgili sürekli güncelleme geliyor otomatık almıyor güncellesen algılamıyor performans vasat sıfır fiyatına göre rezalet kartEvet milli ekran kartımız monster Arc A770 satışa çıkmış. Fiyatı 12.499 TL . Kartın tam rakibini bilmiyorum. Modelin termal testleri de yayınlanmadı bildiğim kadarıyla.
Siz Arc A770 i seviyor musunuz ? Monster üretimi Arc A770 satın alır mısınız ? Bu tür iştirakleri destekliyor musunuz ?
Bu arada kart bana Asrock Phantom serisinin replikası gibi geldi biraz esinlenilmiş sanki
Monster Intel Arc A770 16GB Ekran Kartı | Monster Notebook
Monster Intel Arc A770 16GB Ekran Kartı, yüksek performansı ve göz alıcı grafikleriyle oyun tutkunları için ideal bir seçenek. Hemen keşfedin!www.monsternotebook.com.tr
Usta kartı bilmem ama görünüşü aşırı yakışıklıEvet milli ekran kartımız monster Arc A770 satışa çıkmış. Fiyatı 12.499 TL . Kartın tam rakibini bilmiyorum. Modelin termal testleri de yayınlanmadı bildiğim kadarıyla.
Siz Arc A770 i seviyor musunuz ? Monster üretimi Arc A770 satın alır mısınız ? Bu tür iştirakleri destekliyor musunuz ?
Bu arada kart bana Asrock Phantom serisinin replikası gibi geldi biraz esinlenilmiş sanki
Monster Intel Arc A770 16GB Ekran Kartı | Monster Notebook
Monster Intel Arc A770 16GB Ekran Kartı, yüksek performansı ve göz alıcı grafikleriyle oyun tutkunları için ideal bir seçenek. Hemen keşfedin!www.monsternotebook.com.tr
a750 bir dönem bedavadan ucuzdu. Kullanan bir kaç arkadaş sormuştum güzel diyorlardı valla. İntel sürücü konusunda eskisine göre ilerleme katetmiş sanırım.Yazık parasına arc a750 kullanıyorum lanet ettim öyle karta keş gibi soğutması var performans desen yok yazılım uygulaması sürekli hata veriyor yazılım güncellemesi ile ilgili sürekli güncelleme geliyor otomatık almıyor güncellesen algılamıyor performans vasat sıfır fiyatına göre rezalet kart
Asrock Phantom serisi replikası gibi geldi bana hocamUsta kartı bilmem ama görünüşü aşırı yakışıklı
Daha yeni sattım 4500 e hocam f/p olarak olabilir ama şu an asla alınmaz önermiyoruma750 bir dönem bedavadan ucuzdu. Kullanan bir kaç arkadaş sormuştum güzel diyorlardı valla. İntel sürücü konusunda eskisine göre ilerleme katetmiş sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asrock Phantom serisi replikası gibi geldi bana hocam
Alıntıyı görüntüle
Olabilir hocam ama AsRock bin basar monster a bencea750 bir dönem bedavadan ucuzdu. Kullanan bir kaç arkadaş sormuştum güzel diyorlardı valla. İntel sürücü konusunda eskisine göre ilerleme katetmiş sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asrock Phantom serisi replikası gibi geldi bana hocam
Alıntıyı görüntüle