Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Sepette %5 indirim varken kaçırmayın. Zaten monitör kalmadı piyasada.
Nays ile 3550 TL
Nays ile 3550 TL
kac gun oldunays artık vermıyor hocam galıba gecen monutor aldık para vermedı elektronik urun devre dısı bırakmıslar
Her hangi bir sorun olur mu ne diyon reis arkadaşa alıcazSepette %5 indirim varken kaçırmayın. Zaten monitör kalmadı piyasada.
Nays ile 3550 TL
Yeni sanırım monitör model olarak. Bence sorun olmaz. Sorunlu Ips çok denk gelmedi. En büyük Ips sıkıntısı ışık sızması.Her hangi bir sorun olur mu ne diyon reis arkadaşa alıcaz
Tamamdır abi teşekkür ederim ilgin içinYeni sanırım monitör model olarak. Bence sorun olmaz. Sorunlu Ips çok denk gelmedi. En büyük Ips sıkıntısı ışık sızması.
Veriyor bende ram aldım bayramda verdi.nays artık vermıyor hocam galıba gecen monutor aldık para vermedı elektronik urun devre dısı bırakmıslar
hocam 5k bütçede ne önerirsiniz gamebooster 280hz alınır mı? 5150 ye geliyorVeriyor bende ram aldım bayramda verdi.
Cashback oradan çok gelmiyor 50 100 gelir. Nays ile 250tl gelir. Monitörü bilmiyorum ama.hocam 5k bütçede ne önerirsiniz gamebooster 280hz alınır mı? 5150 ye geliyor
ve hepsipaye atsak cashback gelir mi
OlabilirBen sepete ekledigimde indirim gelmiyor. Bir flash bellek aldım. Acaba Kampanyadan sadece 1 kere mi yararlanabiliyoruz?