Neler Yeni

Yardım Monster bu kadar mı ısınıyor?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,549
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bu görselde 1.nesil i3 var, Monster mı bu bilgisayar?
Şuanki bilgisayarının değerlerini atmış, monster da mı bu kadar ısınıyor demiş. Lütfen konuyu düzgünce okuyun
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 fan çıkışlı o laptopun o kadar ısınacağını sanmıyorum, fanlar gaming modda mı? En son termal macun ve fan temizliği bakımı ne zaman yapıldı? ayrıca o laptop 16.6.5 de değil ki. o kadar ısınmaz
Hocam şuanki laptopu monster değilmiş

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Şuanki bilgisayarının değerlerini atmış, monster da mı bu kadar ısınıyor demiş. Lütfen konuyu düzgünce okuyun

Hocam şuanki laptopu monster değilmiş
yazdıktan sonra gördüm kusura bakmasın konu sahibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
vermeli miyim
Bu görselde 1.nesil i3 var, Monster mı bu bilgisayar?
tabii ki değil. Bu benim dandik laptopum. Artık sonunda para biriktirdim ve notebook alacağım.

Yani alınır mı onu soruyorum alınır mı bir termal macun sıkıp?

G.P.U

80+ Silver
Kardeşim bak şu Casper HP alınmazı geç bütçeye bağlı al bende 4 tane excalibur var ve bu konuyu
incele bir çok laptoptan daha iyi sıcaklığı.
Daha laptopların ilk senesi ise ısınmayabilir ama ilerde o klaitesiz bakır borular mutlaka sıkıntı çıkaracaktır

Bu yoruma katılıyorum fakat monster gibi markadan dolayı değil. Diğer laptoplarda da aynı sorun yaşanıyor kendimden biliyorum.

Msi'ın gaming serisi laptoplarından almıştım geçmişte. 1 yıl güle oynaya kullandım fakat ertesi yıl ciddi ısınmalar başladı. Termal macun, hatta yeri geldi fan değişimi yaptım.

Laptoplarda genel bir sorun bu, istediğin kadar temizle, birkaç yıl içinde ciddi ısınmalar oluyor ve ısınmadan kaynaklı gözle görülür FPS düşüşü ve droplar yaşayabiliyorsun.
Aynn bende fark ettim bi hp g6 250 modelini aldım ilk sene mükemmel şimdi bakıyorum cehennem gibi bilgisayar

Top Bottom