Neler Yeni

Yardım Monster Laptoplar gerçekten ısınıyor mu?

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Kutuphaneye gidince seni rahatsiz etmesi onemli degil etrafindakiler icin onemli. Arkadaslarin da monster kullaniyorsa alismislardir.
monster yoktu onları hp vs vardı mimarlık olduğu için de kimse o kadar takmadı. render ı benim bilgisayarda aldıklarını bile bioirim çok sağlam bilgisayar gerçekten ama tabi ses sorunu var

Makca42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mehmet Akca
2019 da Monster Tulpar T5 V19.1 almıştım i7 9750h gtx1660ti. Hala kullanıyorum yüksek sıcaklık değerleri ile hiç karşılaşmadım.Her gaming laptop ısınır. Siz zamanında termal macun ve temizliğini yaparsanız hiç problem yaşamazsınız. Ben yıllardır 6 ayda bir termal macun ve temizliğini yaparım. thermal grizzly kryonaut kullanıyorum sıcaklıklarım 80 85 civarında geziniyor.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Qwerty1029384756
2019 da Monster Tulpar T5 V19.1 almıştım i7 9750h gtx1660ti. Hala kullanıyorum yüksek sıcaklık değerleri ile hiç karşılaşmadım.Her gaming laptop ısınır. Siz zamanında termal macun ve temizliğini yaparsanız hiç problem yaşamazsınız. Ben yıllardır 6 ayda bir termal macun ve temizliğini yaparım. thermal grizzly kryonaut kullanıyorum sıcaklıklarım 80 85 civarında geziniyor.
85 derece gaming laptoplar için bile biraz fazla.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Qwerty1029384756

ilhan3232

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlhan Çağlayan
Şu konuya bir açıklık getirelim.

Ben de dahil bu forumda çoğu kişi "monster alma ısınıyor" teranesini okuyor. Benim bunu dememdeki sebep belli, birkaç yıl önce yakın akrabalarımın birinde monster laptop soğutmasını yakından deneyimleme imkanım oldu. Ve evet, hatırladığım kadarıyla ısınan bir laptop. Isınmasının nedeni kullanıcının laptobun içini temizlememesi veya termal macununu yenilememesi olabilir tabi.

Isınmadan kastım 90 derece üstünde, 95-100 derecelerde çalışması. (Standart bir laptop büyük oyunlarda 80-90 derece işlemci sıcaklığı görür.)

Şimdi Monster kullananlara veya monster laptop ile sorun yaşayanlara soruyorum.

Monster laptoplar hala ısınıyor mu?
Monster laptop almamak için ne gibi sebepler var?
Monster laptop ısınma sorunu yaşayanlar veya farklı sorunlar yaşayanlar deneyimlerini aktarsın.
hocam bende tulpar t5 23.3 var 7 8 ay oldu alalı oyun oynarken işlemci 90 98 derece arası çalışıyor yenilerde kendim bakımını yaptım termal macunu yeniledim macun olarak ( thermal grizzly kyronaut 12.5w ) kullandım ama yine işlemci sıcaklığı 90 98 derecede çalışıyor oyun oynarken ama şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim

fan sesi çok yüsek

bunun dışında bir problem yok performans olarak gayet memnunum

Erhannqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Erhan
Şu konuya bir açıklık getirelim.

Ben de dahil bu forumda çoğu kişi "monster alma ısınıyor" teranesini okuyor. Benim bunu dememdeki sebep belli, birkaç yıl önce yakın akrabalarımın birinde monster laptop soğutmasını yakından deneyimleme imkanım oldu. Ve evet, hatırladığım kadarıyla ısınan bir laptop. Isınmasının nedeni kullanıcının laptobun içini temizlememesi veya termal macununu yenilememesi olabilir tabi.

Isınmadan kastım 90 derece üstünde, 95-100 derecelerde çalışması. (Standart bir laptop büyük oyunlarda 80-90 derece işlemci sıcaklığı görür.)

Şimdi Monster kullananlara veya monster laptop ile sorun yaşayanlara soruyorum.

Monster laptoplar hala ısınıyor mu?
Monster laptop almamak için ne gibi sebepler var?
Monster laptop ısınma sorunu yaşayanlar veya farklı sorunlar yaşayanlar deneyimlerini aktarsın.
Hocam bende a5 v21.4.4 var Max fan açınca 65 civarı geziniyor

Top Bottom