Neler Yeni

Monster Clutch Gamepad Almayı düşünüyorum sizce nasıl?

FinalGame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Dönmez
Çok uzun süredir aklımda vardı aslında lakin son zamanlarda artık gerçekten istiyordum. Maalesef indirimi kaçırdım sizce tekrar ne zaman indirim olur? Ya da indirim olur mu? Zam gelir mi? Kafam da tonla soru hani ben de en iyisi foruma danışayım dedim ne düşünüyorsunuz arkadaşlar sizce alınır mı ? hemen almalı mıyım biraz bekliyeyim mi?

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Monster = Pişmanlık.

Checkmate

80+ Silver
MSI'in gamepadları var ucuza bakabilirsin veya xbox gamepad alıp bilgisayarda kullanabilirsin, PS4, PS5 gamepadları da pc de çalışıyor bu arada.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Ali Mert Okuducu
Çok uzun süredir aklımda vardı aslında lakin son zamanlarda artık gerçekten istiyordum. Maalesef indirimi kaçırdım sizce tekrar ne zaman indirim olur? Ya da indirim olur mu? Zam gelir mi? Kafam da tonla soru hani ben de en iyisi foruma danışayım dedim ne düşünüyorsunuz arkadaşlar sizce alınır mı ? hemen almalı mıyım biraz bekliyeyim mi?
Bütçe ne kadar?

dead zone cok fazla, monster clutch alma, msi bakabilirsin ya da f710 gibi bisey, ama monster alınmaz.

FinalGame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe ne kadar?
1500 max 1750
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monster = Pişmanlık.
Ya öyle diyorsun da ben uzun süreli monster kullanıcısıyım bir arızasını görmedim laptoplarında yaklaşık 7 8 senedir kullanıyorum memnunum.

dead zone cok fazla, monster clutch alma, msi bakabilirsin ya da f710 gibi bisey, ama monster alınmaz.
Link var mı önerdiğin ?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Ali Mert Okuducu
1500 max 1750

Ya öyle diyorsun da ben uzun süreli monster kullanıcısıyım bir arızasını görmedim laptoplarında yaklaşık 7 8 senedir kullanıyorum memnunum.
o bütçelerde 2. elden temiz 8 ya da 9. nesil xbox çok daha mantıklı. Geçen hafta kapalı kutu 8. nesil vardı 1650ye.

Top Bottom