Monster ekran kartı .

m.zeq

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
14999
merhaba Sizce monster bilgisyar 2 yılda performans düşüşü yaşıyormu. Bi tahmin alırsa!

Bakımlarını aksatmazsan serin çalıştırırsan düşmez bile.Sadece yetmemeye başlayabilir o da doğal teknoloji gelişiyor.

Monster’a götürüp bakım yaptırabilirsiniz.

merhaba Sizce monster bilgisyar 2 yılda performans düşüşü yaşıyormu. Bi tahmin alırsa!
Dostum bir şey anladıysam arap olayım bikere başlığın alakasız ikinci olarak monster bilgisayarlar 2 yılda performans düşüşü yaşar mı? mı diyorsun ki bütçe belirttiğin için bunu anladım ya da monster bilgisayarım 2 yıl sonra performans düşüşü yaşamaya başladı mı diyorsun

Dostum bir şey anladıysam arap olayım bikere başlığın alakasız ikinci olarak monster bilgisayarlar 2 yılda performans düşüşü yaşar mı? mı diyorsun ki bütçe belirttiğin için bunu anladım ya da monster bilgisayarım 2 yıl sonra performans düşüşü yaşamaya başladı mı diyorsun
Bende anlamadım o yüzden cevap yazmıyorum iabfja

Yok edem bı bilgisayar var onda 2 yılık bı tecrübe yaşadım gitikve performans düşüşü var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,408
Üyeler
197,189
Son üye
mefeee
Geri