düşüş yaşıyorsan laptop tozlanmıs olabilir veya macun kurumuşturmerhaba Sizce monster bilgisyar 2 yılda performans düşüşü yaşıyormu. Bi tahmin alırsa!
Dostum bir şey anladıysam arap olayım bikere başlığın alakasız ikinci olarak monster bilgisayarlar 2 yılda performans düşüşü yaşar mı? mı diyorsun ki bütçe belirttiğin için bunu anladım ya da monster bilgisayarım 2 yıl sonra performans düşüşü yaşamaya başladı mı diyorsunmerhaba Sizce monster bilgisyar 2 yılda performans düşüşü yaşıyormu. Bi tahmin alırsa!
Bende anlamadım o yüzden cevap yazmıyorum iabfjaDostum bir şey anladıysam arap olayım bikere başlığın alakasız ikinci olarak monster bilgisayarlar 2 yılda performans düşüşü yaşar mı? mı diyorsun ki bütçe belirttiğin için bunu anladım ya da monster bilgisayarım 2 yıl sonra performans düşüşü yaşamaya başladı mı diyorsun
Yok edem bı bilgisayar var onda 2 yılık bı tecrübe yaşadım gitikve performans düşüşü varDostum bir şey anladıysam arap olayım bikere başlığın alakasız ikinci olarak monster bilgisayarlar 2 yılda performans düşüşü yaşar mı? mı diyorsun ki bütçe belirttiğin için bunu anladım ya da monster bilgisayarım 2 yıl sonra performans düşüşü yaşamaya başladı mı diyorsun