Neler Yeni

Monster ekran kartı .

m.zeq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
M.zekikural
Bütçe
14999
merhaba Sizce monster bilgisyar 2 yılda performans düşüşü yaşıyormu. Bi tahmin alırsa!

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
merhaba Sizce monster bilgisyar 2 yılda performans düşüşü yaşıyormu. Bi tahmin alırsa!
düşüş yaşıyorsan laptop tozlanmıs olabilir veya macun kurumuştur

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Bakımlarını aksatmazsan serin çalıştırırsan düşmez bile.Sadece yetmemeye başlayabilir o da doğal teknoloji gelişiyor.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Monster’a götürüp bakım yaptırabilirsiniz.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Dostum bir şey anladıysam arap olayım bikere başlığın alakasız ikinci olarak monster bilgisayarlar 2 yılda performans düşüşü yaşar mı? mı diyorsun ki bütçe belirttiğin için bunu anladım ya da monster bilgisayarım 2 yıl sonra performans düşüşü yaşamaya başladı mı diyorsun

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Dostum bir şey anladıysam arap olayım bikere başlığın alakasız ikinci olarak monster bilgisayarlar 2 yılda performans düşüşü yaşar mı? mı diyorsun ki bütçe belirttiğin için bunu anladım ya da monster bilgisayarım 2 yıl sonra performans düşüşü yaşamaya başladı mı diyorsun
Bende anlamadım o yüzden cevap yazmıyorum iabfja

m.zeq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
M.zekikural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok edem bı bilgisayar var onda 2 yılık bı tecrübe yaşadım gitikve performans düşüşü var

Top Bottom