Monster fan kendi kendiligine hızlanıyor

Reaksiyon skoru
138
arkadaslar intte gezinirken fan hızını sessize yani en dusuge alıyorum ayrıca güc tasarrufu modunda falat 1800 rpm den tekrar 4k küsüre cıkuyoe hemde hemen.ne yapmalıyım

Kardeşim öncelikle düz zeminde mi kullanıyorsun masa üstü gibi, onun haricinde laptop bu sadece 1 tane fan olduğu için ısınıyor o sebepten dolayı kendini soğutmak isteyecektir.

Kardeşim öncelikle düz zeminde mi kullanıyorsun masa üstü gibi, onun haricinde laptop bu sadece 1 tane fan olduğu için ısınıyor o sebepten dolayı kendini soğutmak isteyecektir.
usta cihaz ısınmıyor sessiz modda hangi ısıdaysa onda hep 30 45 arası,ayrıca düz masada vee ilk defa oluyorilk aldıgım günlerde düşük fanda valo ohynadıgımı bilirim

AIDA64 Extreme yükleyip ısı değerlerini kontrol etmelisin, fan hızında yazar.

Şöyle bir şey var anlık ısınıp fan hızları yükselir ve belirli ısıya düştükten sonra fan hızı tekrar yavaşlar.

Ya anlık ısınıyordur cihaz ve fan çalışıyordur ya da arka planda virüs vardır ve cpu kullandığı için fan hızı artıyordur. Crack bir şeyler indirdin mi hiç?

Bendede aynı durum vardı . Teknik servise bakım yaptırmak istiyorum diye gönderdim. Fan temizliği ve termal macun değişimi yaptılar, sorun kalktı.

Geri