Hp nin yeni kasaları ısınmıyor.Hp ısınıyor ya
Hp nin yeni kasaları ısınmıyor.Hp ısınıyor ya
Neyse sıkıntı yokboşuna masraf yapmış marka yüzünden
HP ısınmıyor, 10 yıl önce falan ısınıyordu en son. 10 yıl öncede kaldın herhâlde.Hp ısınıyor ys
ısınanlar var başka forumlarda yazmışlarHp nin yeni kasaları ısınmıyor.
Kuzenim valoya girince arada fandan bş ses gelior uçak kalkıyor leptoba el vurulmuyorHp nin yeni kasaları ısınmıyor.
bence kaliteli yeni monster kullan anlarsınMonster parçalarını kalitesiz. İşlemci hariç tüm parçaları kalitesiz firmaya yaptırıyorlar
Asus kalitesi tartışılmaz tabii ki ama ekran kartı çok tırt ya bunda 2070 istiyorum o da asus da 16-17kbunu alın bence soğutması da iyi tasarım efsane zaten
![]()
Asus ROG Strix G15 G512LU-HN099 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Asus ROG Strix G15 G512LU-HN099 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Asus ROG Strix G15 G512LU-HN099 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
tam olarak bütçe nedirAsus kalitesi tartışılmaz tabii ki ama ekran kartı çok tırt ya bunda 2070 istiyorum o da asus da 16-17k
Zulayi 1000 TL'lik laptoplar bile oynatıyor o kadar para vermesine gerek yokmuşOyun için aldı oynadığı oyun ise sadece ZuLa .d
iyiymiş fiyatı bence alın öneririmMSI GE75 Raider i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RTX2070 17.3" 144HZ
14.500TL ne dersiniz
15k son hocam 15.500 de olur 17inç ekran olursa
Valla şimdi buldum bir tek eksisi 9.nesil işlemci olması ama 17 inç de ekranı var o da bir artı işlemcide geçen senenin zaten fazla üzmez çok ciddi düşündüm şimdi bunu teşekkür ediyorum herkese.iyiymiş fiyatı bence alın öneririm