Neler Yeni

Monster Hakkinda Bi̇lgi̇si̇ Olanlar

Bura.K

80+ Silver
Hocam size zahmet başkada varsa öneriniz açığım
Hocam başlığa göre yanıtlıyorum:

"Monster iyi midir?" Ya da "Kötü Müdür?" demek yanlış. MSI'in bile sorunlu modelleri var. Monster'ın çoğu modeli sorunlu olsa da 7-8 adeti sorunsuz ve MSI üretimi model, MSI göre daha F/P(şu anda o kadar olmasa bile) modeller. Net bir model belirtirseniz size gerekeni söyleyebilirim. Genel konuşmak doğru olmaz.

İlla Monster istiyorsan ve sorunsuz olsun diyorsan:

1,000 TL ekleyip tercih edebilirsin. Ya da başka markaların önerisini yapabilirim.

Ayrıca Monster'ın başlıca sorunları Isınma, donanım hataları(anakart yanması bile olabiliyor), kasa zayıflığı, soğutma zayıflığı, ekran sorunları(hayalet ekran, ölü piksel falan)...
Gibi devam ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Serkan Şahin
Monster’da yaşanan genel sıkıntı anakart sıkıntısı olur ama benim ya da çevremde kullananlarda hiç görmedim. Fiyatına göre iyi performans veriyor diyebilirim. Yazları extra fan kullanıyorum soğutma için. Driver için sana flash gönderecekler ama istersen internetten güncel driverları kendin indirebilirsin. Müşteri hizmetleri ve teknik servis Türkiye’de alabileceğin en iyi servistir kesinlikle ayrıca istediğinde bakıma göndermen çok güzel bir olay. “Açmadığı oyun olursa anında iade” çok büyük scam bu arada KEKW.

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
Monster’da yaşanan genel sıkıntı anakart sıkıntısı olur ama benim ya da çevremde kullananlarda hiç görmedim. Fiyatına göre iyi performans veriyor diyebilirim. Yazları extra fan kullanıyorum soğutma için. Driver için sana flash gönderecekler ama istersen internetten güncel driverları kendin indirebilirsin. Müşteri hizmetleri ve teknik servis Türkiye’de alabileceğin en iyi servistir kesinlikle ayrıca istediğinde bakıma göndermen çok güzel bir olay. “Açmadığı oyun olursa anında iade” çok büyük scam bu arada KEKW.
Valla bir arkadaş var beni o huzursuz etti o yüzden konu açma gereği duydum arkadaşa pc geldiğinde şarj yerinde bir sorun yaşamış ve ekranında pembe çizgiler çıkmış teknik servis format atıp geri yollamış 3 defa boyunca ilgilenmemiş düzeltme adına pek bir şey yapmamış onun söylemine göre bu yüzden diğer insanların tecrübeleri nasıl diye merak ettim ve açıkcası aldıktan 3 4 ay sonra böyle sorunlar yaşama korkusu beni düşündürdü firma hakkında elbette biraz şansta olacak ama tereddütteyim söyleyenlere göre sanırım Abra serisinde sıkıntı çıkabiliyormuş.

Top Bottom