Neler Yeni

Monster İndirim laptop öneri

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Uzun süredir linkteki tulpar t7 v25 i takip ediyorum ilk 16 bin civarındaydı en son 28 bin tl yi gördü geçen hafta 24 bine düşmüştü şimdi hepsiburada da 19 bin civarına gelmiş sizce almaya değer mi?
İnternette birkaç şey gördüm.
Öncelikle bios üzerinden sadece rtx3060 seçilemiyor illaki hybrid ekran kartı kullanmak zorunda kalınıyormuş bu nedenle performansı düşüyormuş.
ekran kartına verilebilen gücün düşük olduğu bu nedenle diğer 3060 lı laptoplara göre aynı performans vermediği gibi bazı videolar ve yazılar gördüm bunlar ne kadar doğru ?
Ayrıca sizce 4-5 yıl AA oyunları düşük grafiklerde bile olsa 30fps üstü oynatabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Link: https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v25-1/
Hepsiburada: https://www.hepsiburada.com/monster...tECjzehHXlIWLAG_rJUaAvpMEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Ayrıca bazı videolarda 240hz ekranla geldiğini ekranda ölü piksel olan birinde 300hz ekran ile değiştirildiğini gördüm o seçenek kaldırıldı mı?

Son olarak aklıma geldikçe yazıyorum biraz daha verip 3070 li şu model daha mı mantıklı

Son düzenleme:

Vision

80+
Uzun süredir linkteki tulpar t7 v25 i takip ediyorum ilk 16 bin civarındaydı en son 28 bin TL yi gördü geçen hafta 24 bine düşmüştü şimdi hepsiburada da 19 bin civarına gelmiş sizce almaya değer mi?
Değer.
Öncelikle bios üzerinden sadece rtx3060 seçilemiyor illaki hybrid ekran kartı kullanmak zorunda kalınıyormuş bu nedenle performansı düşüyormuş.
Link var mı?
ekran kartına verilebilen gücün düşük olduğu bu nedenle diğer 3060 lı laptoplara göre aynı performans vermediği gibi bazı videolar ve yazılar gördüm bunlar ne kadar doğru ?
İçindeki 3060 130w yani en güçlü 3060 var içinde.
Ayrıca sizce 4-5 yıl AA oyunları düşük grafiklerde bile olsa 30fps üstü oynatabilir mi
Oynatır

Ayrıca bazı videolarda 240hz ekranla geldiğini ekranda ölü piksel olan birinde 300hz ekran ile değiştirildiğini gördüm o seçenek kaldırıldı mı?
240hz ekranlı versiyonu v25.1.1 modeli. 300hz ekranıda hiç duymadım.

Son olarak aklıma geldikçe yazıyorum biraz daha verip 3070 li şu model daha mı mantıklı
Bu bütçede İtopyada Lenovo legion 5 var 3070'li, onu alın.

Indra881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Baha
Galiba mux switch'ten bahsediyorsunuz bu laptop'ta mux var, biostan açabiliyorsunuz.
25.1'in içinde 130w 3060 yani tam gücünde ekran kartı var.

kyagizzz

80+ Bronze
Uzun süredir linkteki tulpar t7 v25 i takip ediyorum ilk 16 bin civarındaydı en son 28 bin TL yi gördü geçen hafta 24 bine düşmüştü şimdi hepsiburada da 19 bin civarına gelmiş sizce almaya değer mi?
İnternette birkaç şey gördüm.

Link: https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v25-1/
Hepsiburada: https://www.hepsiburada.com/monster...tECjzehHXlIWLAG_rJUaAvpMEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Knk arkadasım kullaniyor cok memnun forza4 ultrada 180-160fps goruyor. Ben v17.2 kullaniyorum 80fps ortalama aliyorum ultrada (benchmark) ama 8 oldugu icin bence 16 yapsam artar.

Indra881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Baha
Bence mantıklı değil 3070 istiyorsanız legion 5 alın.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galiba mux switch'ten bahsediyorsunuz bu laptop'ta mux var, biostan açabiliyorsunuz.
25.1'in içinde 130w 3060 yani tam gücünde ekran kartı var.
Benim gördüğüm video mart ayından kalmaydı sanırım sonradan bios güncellemesi geldi

Bence mantıklı değil 3070 istiyorsanız legion 5 alın.
ryzen7 5800h ın intel karşılığı ne?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,154
İsim
Diyarhan
1500$ Yani 1700tl gibi bir fiyattan satılması lazım muadilleri yurtdışında daha ucuz.

Top Bottom