Neler Yeni

Monster K3 Pro Alınır mı?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Yazılımı varsa alınır. Var mı bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direk Monster'ın sitesinden alsan daha iyi olur.
1) Yazılımı mevcut.
2) Kendi siteleri de dahil diğer sitelerde stok yok.

Yazılımı varsa alınır. Var mı bilmiyorum.

Direk Monster'ın sitesinden alsan daha iyi olur.
1605014243833.png

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Valla çok ses çıkarıyor dediler almaktan vazgeçtim. Şansada incehesapra asus rog strix scope indirime girmiş dedim almışken bari kalitlei alayım taksitle aldım. Varsa imkan taksitle almanı öneririm. Cherymx red switch türkçeQ. Şu dolar kurunda alınabilcek en iyi klavye

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Valla çok ses çıkarıyor dediler almaktan vazgeçtim. Şansada incehesapra asus rog strix scope indirime girmiş dedim almışken bari kalitlei alayım taksitle aldım. Varsa imkan taksitle almanı öneririm. Cherymx red switch türkçeQ. Şu dolar kurunda alınabilcek en iyi klavye
MediaMarkt'ta outemu blue switch sesini denedim. Çok ta rahatsız etmedi ama sesli bir klavye doğrudur. Maalesef imkanım yok, yani şu şekilde yok; 13 Yaşındayım ve ailem indirimde olsa bile bir klavyeye o kadar para saymama izin vermez. Bana gayet yeteceğini düşünüyorum klavyenin, öneri için sağ olun.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
MediaMarkt'ta outemu blue switch sesini denedim. Çok ta rahatsız etmedi ama sesli bir klavye doğrudur. Maalesef imkanım yok, yani şu şekilde yok; 13 Yaşındayım ve ailem indirimde olsa bile bir klavyeye o kadar para saymama izin vermez. Bana gayet yeteceğini düşünüyorum klavyenin, öneri için sağ olun.
Öyle ortamlarda ses az geliyor. Kullananlarla konuştum gece kapımı kapatsamda odamın dışına ses çıkıyor diyordu kullanan arkadaşlar. Ses sıkıntı olmicaksa al sorun değil. Ama bütcen yoksada çok zorlama. İlerde alırsın iyisini çalışıp. Zaten en kötü klavye bile 2 sene götürüyor.

Daktilo kullanıe gibi ses rahatsız eder evdekileri. Şahsen o sebepten almadım. Yoksa kulaklığı taktıktan sonra ben duymam 😅

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Öyle ortamlarda ses az geliyor. Kullananlarla konuştum gece kapımı kapatsamda odamın dışına ses çıkıyor diyordu kullanan arkadaşlar. Ses sıkıntı olmicaksa al sorun değil. Ama bütcen yoksada çok zorlama. İlerde alırsın iyisini çalışıp. Zaten en kötü klavye bile 2 sene götürüyor.

Daktilo kullanıe gibi ses rahatsız eder evdekileri. Şahsen o sebepten almadım. Yoksa kulaklığı taktıktan sonra ben duymam 😅
Ablasıyla aynı odayı kullanan Kerem bunu beğenmedi. :oops: Bilerek onu da götürmüştüm yanımda 12 ye kadar sorun yaratmaz ama eğer ben uyurken rahatsız edersen "kafanı kırarım" demişti :D Sıkıntı olmaz herhalde en geç 12:30 gibi salıyorum pc yi.

Top Bottom