hocam... 11. nesil işlemci var çok kötü bir öneri ve felaket pahalıhttps://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v25-1-2/ bu bilgisayarın ekranıda büyük 300 hz canavar gibi soğutmasıda monster yetkililerin dediği gibi turbo fanlar vs. üzmez diye tahmin ediyorıum
al hocam monitörünü yine 5k tutsun hadi en iyisinden aldım de 7-8k tutsun geir kalan parayla yine monster alınmaz35k monitörle.
monster kaliteli marka onunla ilgilenirler şunu alma bunu alma neyi alıcaz o zamanmonster alma
360 hz monitörMsı katana falan nasıl biliyormusun?
her türlü alınırhocam... 11. nesil işlemci var çok kötü bir öneri ve felaket pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
al hocam monitörünü yine 5k tutsun hadi en iyisinden aldım de 7-8k tutsun geir kalan parayla yine monster alınmaz
Monster alinmama sebebini açıklasan susacagim, düz bilgiyle konusuyorsun.hocam... 11. nesil işlemci var çok kötü bir öneri ve felaket pahalı
al hocam monitörünü yine 5k tutsun hadi en iyisinden aldım de 7-8k tutsun geir kalan parayla yine monster alınmaz
11800H olmasına pekte kötü denilmez. 'Felaket' pahalı demen gayet normal çünkü klavye, kasa yapısı, soğutma falan MSI'a ait. Yani öyle fıs bir Monster modeli değil. Fakat bu kadar bütçe varken ben de Monster almak yerine ASUS ROG'a falan yönelirdim.hocam... 11. nesil işlemci var çok kötü bir öneri ve felaket pahalı
malzeme kalitesini beğenmiyorumMonster alinmama sebebini açıklasan susacagim, düz bilgiyle konusuyorsun.
Ek para katarız sıkıntı yok hocamhttps://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v25-1-2/ bu bilgisayarın ekranıda büyük 300 hz canavar gibi soğutmasıda monster yetkililerin dediği gibi turbo fanlar vs. üzmez diye tahmin ediyorıum 360 hz monitörler 11 bin liradan falan başlıyor 360 hz monitör alırsanız güzel bir monster alamıazsınız
kasa msi gl76malzeme kalitesini beğenmiyorum
güç olarak tabii ki kötü değil ama 2 nesil geride kalıcak 31k verip bana çok mantıksız geliyor11800H olmasına pekte kötü denilmez. 'Felaket' pahalı demen gayet normal çünkü klavye, kasa yapısı, soğutma falan MSI'a ait. Yani öyle fıs bir Monster modeli değil. Fakat bu kadar bütçe varken ben de Monster almak yerine ASUS ROG'a falan yönelirdim.
bu modele demiyorum hocam genel monsterlardan bahsediyorumkasa msi gl76
2nesil geride mi kalicak? 13. nesil mobile ciktida haberimiz mi yok.güç olarak tabii ki kötü değil ama 2 nesil geride kalıcak 31k verip bana çok mantıksız geliyor
birkaç ay sonra ne olacak hocam 5 nesil öne mi geçicek2nesil geride mi kalicak? 13. nesil mobile ciktida haberimiz mi yok.