Monster laptop şarjda değilken oyunlar kasıyor

ELESSYA

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba, Ben Yeni Monster Abra A7 V13.2 Aldım lakin çok önemli bi sıkıntım var Bilgisayar Sarjda değilken kasıyor oyunda arada şarj alması vs gidiyor
Sarjdan Çıkınca Oyun Kasıyor Pilim Sürekli %100 'de Paso Şarjda Oynuyorum ama şarj alması gidiyor acaba pil kendini korumayamı alıyor
bu Koruma Modunu Devre Dışı Nasıl Bırakırım yardım eder misiniz çıldırmak üzereyim lütfen şimdiden Teşşekürler.​

Merhaba, Ben Yeni Monster Abra A7 V13.2 Aldım lakin çok önemli bi sıkıntım var Bilgisayar Sarjda değilken kasıyor oyunda arada şarj alması vs gidiyor
Sarjdan Çıkınca Oyun Kasıyor Pilim Sürekli %100 'de Paso Şarjda Oynuyorum ama şarj alması gidiyor acaba pil kendini korumayamı alıyor
bu Koruma Modunu Devre Dışı Nasıl Bırakırım yardım eder misiniz çıldırmak üzereyim lütfen şimdiden Teşşekürler.​
pili sök ?

pili çıkartıp öyle oynayabilirsin kabloda

Sag alttaki pil işaretine sağ tıkla güç planına gir nihai ya da yüksek performans ı seç şarj çok gider bilgisayar ısınır ama performansı alırsın

Pili sök mü. Arkadaş şarj da iken oynamak istiyor kasmadan

Noktalama kullansan keşke. Laptop zaten şarjı takılı değilken gücünü tam kullanamıyor. Pili söküp kablolu oynıcaksın oyun oynarken ki pilin de ömrü gitmesin. Kablosuz istiyorsan yüksek performansa alman gerek ama hemen biter şarjı.

benim istediğim sarjdayken sarj alması gitmesin oyun kasıyo çünki kasmadan oynamak istiyorum lütfen bilen birisi yardım edebilir mi sıyırcam kafayı artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Noktalama kullansan keşke. Laptop zaten şarjı takılı değilken gücünü tam kullanamıyor. Pili söküp kablolu oynıcaksın oyun oynarken ki pilin de ömrü gitmesin.
pili sökünce 1 saat sonra kapanıyor hocam pc :(

benim istediğim sarjdayken sarj alması gitmesin oyun kasıyo çünki kasmadan oynamak istiyorum lütfen bilen birisi yardım edebilir mi sıyırcam kafayı artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pili sökünce 1 saat sonra kapanıyor hocam pc :(
Pili söküp prize takılı kullanınca kapanıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,702
Üyeler
184,483
Son üye
sefa44
Geri