Neden internetten olmaz ? kendi sitesi var mesela ayrıca nerede yaşıyorsunuz?Arkadaşlar ben monster laptop almayı düşünüyorum ama internetten alamam. Monsterın kendi satış yaptığı mağazaları ya da monster ürünlerini satan vatan, itopya benzeri mağaza var mı?
Kendi mağazası(ama kapali)Arkadaşlar ben monster laptop almayı düşünüyorum ama internetten alamam. Monsterın kendi satış yaptığı mağazaları ya da monster ürünlerini satan vatan, itopya benzeri mağaza var mı?
Trabzonda yaşıyorum ama İstanbuldaki mağazalardan da alabilirim.Neden internetten olmaz ? kendi sitesi var mesela ayrıca nerede yaşıyorsunuz?
İnternetten almaya niçin sıcak bakmıyorsunuzArkadaşlar ben monster laptop almayı düşünüyorum ama internetten alamam. Monsterın kendi satış yaptığı mağazaları ya da monster ürünlerini satan vatan, itopya benzeri mağaza var mı?
Ben değil, kendi siteleri olsa da ailem sıcak bakmıyor internetten almaya.İnternetten almaya niçin sıcak bakmıyorsunuz
hocam bir laptop için o kadar yol gitmeyin izniniz var ise monster ın kendi sistesinden al şahsen.Trabzonda yaşıyorum ama İstanbuldaki mağazalardan da alabilirim.
Yok gitmeyecektim ordaki tanıdıklar alabilirdi sağolun yardımınız içinhocam bir laptop için o kadar yol gitmeyin izniniz var ise monster ın kendi sistesinden al şahsen.
tanıdıkların alıp kargo ile yollaması daha güvensiz geliyor bana siz bilirsiniz yine deYok gitmeyecektim ordaki tanıdıklar alabilirdi sağolun yardımınız için