Neler Yeni

Monster laptop tavsiye eder misiniz?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Uzun arastirmalirm sonucunda fp urunu olarak victus serisine karar verdim ve su an aktig olarak kullaniyorum tercij edebilrisiniz ek bilgi tercih edecekseniz slotlari kontrol edin sxxx midellerinde tek ssd slotu var örneğin

Direk AMD ve intel olarak ayırabilirsin 16 inçlerde intel işlemcili modellerde 2, AMD işlemcili modellerde 1 slot var.

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam Monster Abra A7 RTX 3050 kullanan biri olarak söylüyorum dünyanın en sıcak laptop serisi abra. Abra dışında her şeyi alabilirsin.

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Furkan
Hangi laptopu alacağız ben anlamadım. Her markaya ya ısınıyor ya malzeme kalitesi kötü deniliyor. Asus TUF bile laf yedi :kekw:

• Hahaha
Reaksiyonlar: Rufo

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
excalibur son kasalari monsterlardan daha iyi
Teknik donanım için dememistim bro tercih öneri anlamında demiştim yoksa tabii ki o uretir diğeri üretir teknik donanım hepsinde var o tartışılmaz kağıt üzerinde veriler var

Reav

80+ Silver
Monster ramleri ve ssd genelde Samsung ve crucial kullanıyor aynu şekilde excalibur da monsterin servisi elden götürür isen çok iyi keza excalibur da baya ilgileniyorlar soğutma konusuna gelince de markaların modellerine göre değişir MSI thin serisi berbat Asus tuf serisi işlemci cayır cayır yaniyor Google da mesela bunları da konuşmak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tulpar serisinin kasası kaliteli soğutması da orta Asus tuf ile kapisir
Arkadaşım bakım için Excalibur a g870 gönderdi ekran kartının termal macununu sürmeyi unutmuşlar :D
Böyle bir olaydan sonra öneremem aklı başında olan kimsede önermez ki bu nadiren gerçekleşenen bir durumda değil şikayetvara gir milyar tane şikyayet youtube da bir sürü video bulursun Msı thin asus tuf serisi tarzı laptopların sadece soğutma sorunları var onun dışında problemleri yok

rrecko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Recep MARAŞ
20k'ya kadar arası laptop önerebilecek var mı? ikinci elde olabilir.

Cekumeow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yunus Karahan
Instagram
karahntr
Kaliteli markaların üst segment oyuncu laptoplarını bile bir kenara bırakırsak hangi marka gamebook ısınmıyor, kıyaslamalar masaüstüne göre yapılıyor sanki. Zaten laptop bile alınsa dizinde kucağında değil masasında kullanıyor %95 kişi gamebookların sıcaklığı standart laptoplarla aynı değil keza. 2018 de Monster Tulpar aldım hala aktif kullanıyorum tık demedi tabii ki ısınıyor ancak masada kullanıyorum ek klavyem var sorun etmedim, önermek için yazmıyorum ancak yanlış taraflarla kıyaslıyorsunuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Rufo

Existentia

80+ Silver
Bizim yazlım şirketin huma abra tulpar modelleri var fazlasıyla memnunuz bir sorun yaşamadık ofiste kişisel oyun bilgisayarı olarak kullananlar da var fiyatı uygunsa alınır ama fiyatı uygunsa

Rufo

80+
intel i5 12450h var 32 gb ram var rtx 4060 8 gb var 1 tb ssd var önerir misiniz? Monster tulpar gaming laptop almayı düşünüyorum bütçe 32 k

Abra A5 V20.3.2 kullanıyorum memnunum.​

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Monster Abra A7 RTX 3050 kullanan biri olarak söylüyorum dünyanın en sıcak laptop serisi abra. Abra dışında her şeyi alabilirsin.
Kontrol merkezinden watı düşür işlemci ekran kartının (güç isteyen işlemler yapmadığın zaman) Çok sessiz sakin çalışıyor ısınmıyor

apole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eren Turhan
Aydınlandım hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
Isınma sorunu olduğunu söylüyorlar forumda. Bilemedim bende. :(
Isınma problemi tamamen kullandığı işlemciye bağlı bende 2070 li i7 9750h lı monster vardı işlemcisi kronik problemli aşırı ısınıyordu işlemci sıcaklığı 95-97 hep oralarda geziyordu kullandığı işlemcinin başka bilgisayarlardaki ısı değerlerine bak

Tayfun44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
NECATİ TAYFUN TEMEL
Ben şu an tulpar t7 v20.5.6 kullanıyorum. Gayet tatminkar bir bilgisayar. Performans modunu açmama bile gerek kalmıyor çoğu zaman... ha bu arada satıyorum bilgisayarımı ev yaptırıyorum Allah nasip ederse... ikinci el düşünürsen aşağı yukarı bu fiyata satabilirim. 32gb ram rtx 3060 ve 12700 işlemci

Top Bottom