Neler Yeni

Monster Laptop'um Hakkında

Efee.d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Efe Çetin
Merhaba forum sakinleri ^^

Abra A5 V15.10 15,6" Oyun Bilgisayarı​

• Intel i5-10500H-2,5GHz Turbo Boost ile 4,50GHz
  • Nvidia GTX1650 Ti 4GB GDDR6
  • 15,6" FHD 1920x1080 120Hz IPS Mat LED Ekran
  • 8GB (1x8GB) DDR4 2933MHz
  • 256GB Samsung Pm991 M.2 SSD
  • Windows 10 Home SL
özelliklerine sahip laptop'u satın aldım fakat tüm ayarları (nvidia,masaüstü vs) düşük yaptığım halde Valorant'ta 80-90 fps, CS:GO'da 100-120 ortalama fps üstüne çıkamıyorum. Laptopumu 16 GB olarak almadığım için bu kadar düşük performans almam normal midir?

Yardımlarınızı,düşüncelerinizi bekliyorum,teşekkkürler.
İ5 10200h 1650ti 8gb ram monster ile ortalama 160-170fps alıyorum

TALHA MURAT

80+ Silver

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam bunun sadece acer ile alakalı olmadığını düşünüyorum ve o kadar çöp servisleri yok 2kere yolladım ve çok ilgilendiler not bıraktığım konularda çok iyi yardımcı oldular seçtiğin i7 9.nesil işlemci çoğu laptopta ısınan bir işlemci zaten
Dostum ben bizzat giittim yaklaşık gidiş geliş 5 6 saat geçti ve sorunlar hala devam ediyor iade istesem biz bakmıyoruz oluyor istersen videoları atayım sorunlar devam ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bunun sadece acer ile alakalı olmadığını düşünüyorum ve o kadar çöp servisleri yok 2kere yolladım ve çok ilgilendiler not bıraktığım konularda çok iyi yardımcı oldular seçtiğin i7 9.nesil işlemci çoğu laptopta ısınan bir işlemci zaten
dün valorant oynuyorum pc birden donup kaldı böyle dondu 20 dk kaldı öyle ve ben servise gittiğimde söyledim ben bunu sadece 6 saat stres testi yapılmış donanımsal kontrol yapılmış ama ben ısınma ,uykuya girince çıkmama, tuşların basıp basmaması , touchpadin bi çalışıp bi çalışmaması için yolladım ama ben bir hizmet görmemiş oldum ve 7 gün bekledim ve teslim almaya gittiğimizde bir abi 35 gün beklediğini söyledi garantiyi uzatmıyolar ama ben kullanamıyorum cihazı kullanamadığım cihazın neden garantisi gidiyor ve bu keyfi değil . Aynı zamanda bir abi daha vardı servise götürmüş ve teslim aldığında kasanın kırık kapağın çizik olduğunu söyledi ki gösterdi de gördüm gözlerimle böyle iş yapacaksan yapma daha iyi yani

Son düzenleme:

Techno08

80+ Gold
Maalesef bu ayarlarıda yaptım fakat fps'im yükselmiyor aynı sabit.

Laptop'u iade edip 16 GB RAM olarak dönüşüm sağlasam ne gibi bi değişiklikler olabilir sizce?

para iadesi alın ve başka bir laptop önerelim.

TALHA MURAT

80+ Silver

yerturkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kadir Yertürk
Cevap veren herkese teşekkürler,para iadesi alıp en azından biraz beklemeyi düşünüyorum :)

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Dostum şimdiki aklım olsa almam zaten maks ayarlarda bu fpsler var acer müşterisini yeterince mağdur ve rezil ettiği için daha götürmem servise zaten yüksek performansta Allah ne verdiyse alıyor 100 dereceler havada uçuşuyor
Hocam Acer ne alaka onu anlayamadım. Acer almayı düşünüyorum ve bu yorumunuzdan bir şey anlayamadım.

çok ısınıyor bu laptop.

TALHA MURAT

80+ Silver
Hocam Acer ne alaka onu anlayamadım. Acer almayı düşünüyorum ve bu yorumunuzdan bir şey anlayamadım.

çok ısınıyor bu laptop.
Kardeşim nereden uyduruyorsun hiçbir sorunu yok alınır.

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Quasi
Dostum şimdiki aklım olsa almam zaten maks ayarlarda bu fpsler var acer müşterisini yeterince mağdur ve rezil ettiği için daha götürmem servise zaten yüksek performansta Allah ne verdiyse alıyor 100 dereceler havada uçuşuyor
İki kere ayrıntılı bakım yapıldı, ramler değiştirildi, format atıldı, temizlik yapıldı vb. daha bir yığın şey ancak;
Bakın detaylı söylüyorum CS GO'da,
4:3 1154x862'e yakın bir çözünürlükte oyunda 130FPS alıyorum ortalama ve bu değer sabit değil bir anda drop giriyor 30-50FPS de oynamaya başlıyorum.
Diğer oyunları açıklamama gerek var mı bilmiyorum. İmzamda kullandığım model gözüküyor zaten.
Ve bilgisayarda normal kullanımda takılmalar ve donmalar başladı mecburen kapatma düğmesine basılı tutup kapatıyorum ve tekrar açıyorum.
Sebebini cidden bilmiyorum. Buradaki arkadaşlarla 4 ay önce çözüm bulmaya çalıştık ama olmadı.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
Monster almayın diye söylüyoruz, keşke almasaydınız. Sıcaklıklar nasıl? Oyunu Nvidia masasından yüksek performansta açmayı deneyin.
konunun monsterla alakası yok hemen kötülemeyin 4 yıllık monster laptobum vardı 8 ram i7 7700hq ve 1050 ekran kartı vardı 120 fps alıyodum valoda sorun monsterda degil.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Ben seninle aynı ayarla oynuyorum en yüksekte oynuyorum nvidia ayarında kalitede ve bi kaç arkada uygulama var rekabetçide 140-200 alıyorum ortalama 180-190 az bence.
hocam CSGO için ekran kartı önemsiz sayılabilir. İşlemcilerimiz aynı olduğu için yaklaşık aynı değerleri alıyoruz.

TALHA MURAT

80+ Silver
Top Bottom