Neler Yeni

Monster Laptop'um Hakkında

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Merhaba forum sakinleri ^^

Abra A5 V15.10 15,6" Oyun Bilgisayarı​

• Intel i5-10500H-2,5GHz Turbo Boost ile 4,50GHz
  • Nvidia GTX1650 Ti 4GB GDDR6
  • 15,6" FHD 1920x1080 120Hz IPS Mat LED Ekran
  • 8GB (1x8GB) DDR4 2933MHz
  • 256GB Samsung Pm991 M.2 SSD
  • Windows 10 Home SL
özelliklerine sahip laptop'u satın aldım fakat tüm ayarları (nvidia,masaüstü vs) düşük yaptığım halde Valorant'ta 80-90 fps, CS:GO'da 100-120 ortalama fps üstüne çıkamıyorum. Laptopumu 16 GB olarak almadığım için bu kadar düşük performans almam normal midir?

Yardımlarınızı,düşüncelerinizi bekliyorum,teşekkkürler.
Dahili ekran kartını kullanıyor olmasın? Nvidia denetim masasından GTX 1650 yi seç. Oyun ayarlarına dikkatli bak biseyleri açık unutmuş olabilirsin. Bide monster müşteri hizmetlerini ara. Müşteri hizmetleri iyidir yardımcı olurlar

TALHA MURAT

80+ Silver
aklımda konu CSGO diye kalmış. Valorant için de yine ekran kartı önemli değil.
Önemli değil derken azda olsa önemli o şekilde bakmamalısın ozaman bizim eşit almamız lazım benim ekran kartım seninkinden kötü benim düşük almam lazım.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Önemli değil derken azda olsa önemli o şekilde bakmamalısın ozaman bizim eşit almamız lazım benim ekran kartım seninkinden kötü benim düşük almam lazım
neredeyse önemsiz. sistem gereksinimleri çok düşük çünkü benim kartımın kullanım oranıyla senin kartınınki bir değil bu yüzden de. o yüzden aynı fpsi alıyoruz.

TALHA MURAT

80+ Silver

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İki kere ayrıntılı bakım yapıldı, ramler değiştirildi, format atıldı, temizlik yapıldı vb. daha bir yığın şey ancak;
Bakın detaylı söylüyorum CS GO'da,
4:3 1154x862'e yakın bir çözünürlükte oyunda 130FPS alıyorum ortalama ve bu değer sabit değil bir anda drop giriyor 30-50FPS de oynamaya başlıyorum.
Diğer oyunları açıklamama gerek var mı bilmiyorum. İmzamda kullandığım model gözüküyor zaten.
Ve bilgisayarda normal kullanımda takılmalar ve donmalar başladı mecburen kapatma düğmesine basılı tutup kapatıyorum ve tekrar açıyorum.
Sebebini cidden bilmiyorum. Buradaki arkadaşlarla 4 ay önce çözüm bulmaya çalıştık ama olmadı.
Dostum aynı model var sadece ssd benimki 128 gb ve ram 8gb gerisi aynı ben bu saatten sonra kimseye önermem almam. çöplerini dahi almam onların lanet ettiğim aldığım güne biri çıkıp ben alıcam dese 5 dk durmam pılını pırtını toplar veririm böyle baş belası sorunu bitmeyen cihaz yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim nereden uyduruyorsun hiçbir sorunu yok alınır.
ben uydurmuyorum olanları yazıyorum istersen tüm kanıtları atayım buraya

Hocam Acer ne alaka onu anlayamadım. Acer almayı düşünüyorum ve bu yorumunuzdan bir şey anlayamadım.

çok ısınıyor bu laptop.
anlamadıysan gerisinden bahsedeyim ben bu sistem var bende bu fpsler normal mi yazdım o da düşük dedi bende daha almam zaten dedim ve ben önermiyorum bu saatten sonra acer aşağıda @TS Quasi nin yazdığı yorum var ve eski sorunu çözmeye çalıştıkları forumuda okudum bulursam link atarım bi acer kullanıcılarının yorumlarını oku sonra alırmısın almazmısın bilemem ama ben önermiyorum illa alıcam dersen git al ama

Son düzenleme:

yerturkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kadir Yertürk
Dahili ekran kartını kullanıyor olmasın? Nvidia denetim masasından GTX 1650 yi seç. Oyun ayarlarına dikkatli bak biseyleri açık unutmuş olabilirsin. Bide monster müşteri hizmetlerini ara. Müşteri hizmetleri iyidir yardımcı olurlar
Yok her şeyi kontrol ettim hocam,oyun ayarlarımda da herhangi bir sorun yok dediğiniz gibi müşteri hizmetleriyle konuştum teknik sorun olabilir mağazamıza getirin tarzı konuşma geçti,bakalım hayırlısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,036
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom