Bende A7 V12.4.1 kullanıyorum. Gel sarılalım.Bende Abra A7 V12.4.1 17,3" Oyun bilgisayarı var. Ben laptobun arkada yanan ışıklarını kapatmak istiyorum fakat nasıl kapatacağımı bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim.
kapatılamıyor diye biliyorum ekran parlaklığını kısınca o ışıkta kısılıyor bende öyle imzamda yazıyor monster abra a5 V15.5Bende Abra A7 V12.4.1 17,3" Oyun bilgisayarı var. Ben laptobun arkada yanan ışıklarını kapatmak istiyorum fakat nasıl kapatacağımı bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim.
sarılır*Bende A7 V12.4.1 kullanıyorum. Gel sarılalım.
Arkadaki logo ışığı kapanmıyor diye biliyorum zaten az bir ışık .Bende Abra A7 V12.4.1 17,3" Oyun bilgisayarı var. Ben laptobun arkada yanan ışıklarını kapatmak istiyorum fakat nasıl kapatacağımı bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim.
başka modellerde kontrol panelinden kapatılıyomuş galibakapatılamıyor diye biliyorum ekran parlaklığını kısınca o ışıkta kısılıyor bende öyle imzamda yazıyor monster abra a5 V15.5
Sıkıntı yok@EnverPasha
sürekli etiketliyorum ama
peki şarj süresini yükseltmek için ne yapabilirimArkadaki logo ışığı kapanmıyor diye biliyorum zaten az bir ışık .
Tulpar kullanıyorum bende yokbaşka modellerde kontrol panelinden kapatılıyomuş galiba
Açarken BIOSdan sadece işlemci ile çalıştırmak , pil ayarlarından en uzuna almakpeki şarj süresini yükseltmek için ne yapabilirim
abi maymun dilinde niye konuştun anlamadım, daha detaylı anlatabilir misin zahmet olmazsaTulpar kullanıyorum bende yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açarken BIOSdan sadece işlemci ile çalıştırmak , pil ayarlarından en uzuna almak
Şarja takılı değilken oynamazsınız zaten , BİOS üzerinden Harici ekran kartını devre dışı bırakın , Windows üzerinden tasarruflu mpdu kullanınabi maymun dilinde niye konuştun anlamadım, daha detaylı anlatabilir misin zahmet olmazsa