Neler Yeni

Öneri Monster neden almamalısınız?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
iki yüzlülük?
Alıntıyı görüntüle'Donanım Arşivi kanalında neden Monster laptop incelenmiyor?' adlı paylaşımdaki yorum
https://forum.donanimarsivi.com/kon...nster-laptop-incelenmiyor.340825/post-3404137
Dostum yazdığın cümlelere dikkat et! farkediyorum ki sen olayları algılayacak olgunlukta değilsin, marka inceleme için ilgilimi çekmiyor ama ara ara yaptıkları kampanları neredeyse kimse yapmıyor Monster ile çalışmam olmamasına rağmen 3 gün önce 1849TL'ye sundukları 240Hz monitörü olaydı ve ara ara laptop kampanyaları çok avantajlı ama genel toplamda Acer Lenovo HP istikrar olarak daha başarılı ve dediğim gibi orada yazdığım gibi "ŞUAN" bir durum ileri de çalışırım çalışmam o beni ilgilendirir seni ilgilendirecek konu ise laptopa iyi testler yapılmış mı onun dışındaki durumlar seni ilgilendirmez

ve ayriyetten sizlerin tüm bilgisi sağdan soldan bilgi ezberlemek sen eğer kaliteyi Clevo ile sınırlıyorsan aç bak bakalım hangi dünya devleri Clevo ile çalışıyor bak bilmezsin ben sana söyliyim MSI'ın laptop pazarına girişteki ilk partneri Clevo'dur. Kendini geliştir

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Bayram
Kuzenimde de Monster var ve saçma sapan hatalar yaşıyor. Örneğin Monster'in uygulamasından klavye ışıklandırmasını akışkan yapınca bazı oyunlar açılmıyor. Bunun gibi daha birçok hatayla karşılaştı. Ama genel olarak ucuz ve güzel bir marka.

Nachi

80+ Platinum
Kuzenimde de Monster var ve saçma sapan hatalar yaşıyor. Örneğin Monster'in uygulamasından klavye ışıklandırmasını akışkan yapınca bazı oyunlar açılmıyor. Bunun gibi daha birçok hatayla karşılaştı. Ama genel olarak ucuz ve güzel bir marka.
Yani öyle ama kullanan kişiler hayatta almayın diyorlar tövbe ediyor.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
2 yıldır monster kullanıyorum çok memnunum.
Belki dediğin markayı kopyalıyor olabilir ama her şey dahil memnun olduğum için sorun değil bence
Malzeme kalitesi gayet kaliteli bir sert plastik muhtemelen video'lardan gördüğün kadarıyla konuşuyorsun.
Fiyatına göre iyi
Hem pusat V6 kullanıyorum hemde leptop ikisindende çok çok memnunum.

Nachi

80+ Platinum
Belki dediğin markayı kopyalıyor olabilir ama her şey dahil memnun olduğum için sorun değil bence
Malzeme kalitesi gayet kaliteli bir sert plastik muhtemelen video'lardan gördüğün kadarıyla konuşuyorsun.
Fiyatına göre iyi
Ben de kullandım.

Nachi

80+ Platinum
Memnunmusun onu söyle bari
Değilim yılda en az iki kez servise gidiyor.
Örnek sorunlar
-kısa devre yapıp klavyenin bozulması bazen çalışmaması (2 kez oldu servislik aynı sebepten)
-panel çerçevesi kapağı normal açmama rağmen hafif açıldı panel rengi soldu.
-1000tlden fazla toplam masraf olmuştur.
-çok ısınıyor alev gibi 90 100derece(boşta bile)
gibi gibi..

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,510
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Yani öyle ama kullanan kişiler hayatta almayın diyorlar tövbe ediyor.
Ben hala kullanıyorum memnunum. Marka olarak değil model olarak değerlendirin lütfen

Mr Yazıcı

80+ Bronze
Fiyatına göre iyi
Ben de daha önce 3060+10875h modelini aldım ve öyle saçma bir şey oldu ki! Kardeşimin kullandığı 2060+10750h modelden daha az FPS alıyordum. Ayrıca YouTube'dan videolara da baktım. Komik bir şekilde tıpatıp aynı sorunu yaşayan birini gördüm. Zaten kardeşim de malzeme kalitesini beğenmiyordu. Bir şans ile 12800tl fiyata şu an kullandığım laptopu aldık. Kardeşim üniversitesini bitirince bana verdi ve birkaç aydır kullanıyorum. Monster'dan çok daha fazla memnunum.

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
Tam tersi casper daha iyi son zamanlarda düzeldi son 1 yıldır çok az sorunla karşılaşılıyor cihazlarında ki bende dahil bir çok kullanıcı var forumda 1i bile sorun yaşamamış.
aha ben işte 3 senedir kullanıyorum hiç bi sıkıntısı olmadı

Top Bottom