- Konu Sahibi Konu Sahibi
İşte o kadar kâr yapıyorlar ama işte çinden bi markadan yaptığından basıyor fiyatı burda uygun gözüküyor ama değil.Ne 90Bin TL Mi ?
İşte o kadar kâr yapıyorlar ama işte çinden bi markadan yaptığından basıyor fiyatı burda uygun gözüküyor ama değil.Ne 90Bin TL Mi ?
80-85 derece soğuk mu? Zaten TjMax 95 oluyor genelde. Bu durumda Monster' da Aşırı ısınmıyor. Gerçi Monster önerilince daha beter olan tracer' ı önermenden biraz anlamalıydım.80 85 derecede çalışıyor?
yalnız acer da clevo nun kasasını kullanıyor bir tek monster değil-Çindeki clevo adlı marka laptopun üstüne sadece marka basıyor tüm ürünlerindeki gibi ürünlere başka yaptığı yok. Üstüne fiyat koyup daha da kâr yapıyor. Sadece trde uygun fiyatlı gibi görünüyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
https://clevo-computer.com/tr/lapto...70km-g-uhd-4k-intel-core-10-11th-gen.-desktopprocessor-nvidia-rtx-3080
-Malzeme kalitesiSemruk S7 V8.1.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Semruk S7 V8.1.2 17,3" Oyun Bilgisayarı, GeForce RTX3080 ekran kartı ve Intel Core i9-11900K işlemcisiyle durdurulamaz bir oyun canavarı olarak tasarlandı!www.monsternotebook.com.tr
Çoğunluğu çok kalitesiz.
O en üst model dostum monsterda en üst model her zaman 89.999/99.999 gibi fiyata satılır. Çok değil 2-3 alt modeller rakiplerinden uygun fiyatlı olacaktır yine.İşte o kadar kâr yapıyorlar ama işte çinden bi markadan yaptığından basıyor fiyatı burda uygun gözüküyor ama değil.
Malzeme kalitesiz mi ? METAL METAL-Çindeki clevo adlı marka laptopun üstüne sadece marka basıyor tüm ürünlerindeki gibi ürünlere başka yaptığı yok. Üstüne fiyat koyup daha da kâr yapıyor. Sadece trde uygun fiyatlı gibi görünüyor.
https://clevo-computer.com/tr/lapto...70km-g-uhd-4k-intel-core-10-11th-gen.-desktopprocessor-nvidia-rtx-3080
Semruk S7 V8.1.2 17,3" Oyun Bilgisayarı, GeForce RTX3080 ekran kartı ve Intel Core i9-11900K işlemcisiyle durdurulamaz bir oyun canavarı olarak tasarlandı!www.monsternotebook.com.tr
Çoğunluğu çok kalitesiz.
Ben Acer alın demedim. Çok uygun değilse Asus MSI gibi markalara yönelmelerini söyledim.yalnız acer da clevo nun kasasını kullanıyor bir tek monster değil
ortalama apple fan boyu-Çindeki clevo adlı marka laptopun üstüne sadece marka basıyor tüm ürünlerindeki gibi ürünlere başka yaptığı yok. Üstüne fiyat koyup daha da kâr yapıyor. Sadece trde uygun fiyatlı gibi görünüyor.
Çoğunluğu çok kalitesiz.
Trollü bırakortalama apple fan boyu
Bunu herkes biliyor zaten knk bile bile aldım ben monster-Çindeki clevo adlı marka laptopun üstüne sadece marka basıyor tüm ürünlerindeki gibi ürünlere başka yaptığı yok. Üstüne fiyat koyup daha da kâr yapıyor. Sadece trde uygun fiyatlı gibi görünüyor.
Çoğunluğu çok kalitesiz.
Sistem güzel olmuş ama ssd kronik sorunlu patriot burst alBu olay sonunda şeye dönecek herhalde;
Piyasadaki tüm SSD modelleri için "almayın, kronik sorunlu" denen bir dönem vardı. Millet alacak SSD bulamıyordu.
Monster'ın muadili Asus ve MSI mı?Clevo kötü bir üretici değil diye biliyorum.
Hiç Monster notebook kullanmadım ama bence indirimlerde uygun fiyatlara düşünce tercih edilebilir bir notebook markası.
Muadili Asus ve MSI gibi markalara göre avantajlı oluyor.
(Konuda kawga çıkma ihtimali yüksek)