Neler Yeni

Öneri Monster neden almamalısınız?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
Monsterın tüm aksesuarı öyle. Bildiğim kadarıyla bluetooth hoparlörü de dandik ucuz markanın hoparlörü. Üstünü oyuncu gösterip yeşil yapıp fiyatı basıyorlar.
hocam rampage, gamepower, gamebooster,gamenote,james,donkey gibi tüm markalar aynı hocam çinden getirilip etiket basılıyor

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Bu çocuk kendisi ne kullanıyor acaba?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Ha desene öyle millete fanboy diyerek kendimi avutuyorum birde gelmiş excalibur fanboyu diyor tövbe yarabbim ne alemsin kardeşim ya.
İmzama bakar mısın orda Monster ile alakalı ne yazıyor? O lafı senin gibi bana fanboy diyenler için yazmıştım. Monster ile alakalı görüşlerimi herkes biliyor. Senin ile aramızdaki fark ne biliyor musun Talha sen excalibura eleştiri alamıyorsun, kötü yanlarını söylemiyorsun ve söylediğin tek şey ssdnin sanırım yavaşlaması ama onu bile riot gamese bağlamaya çalışıyorsun benim laptopumun incelemesini monster abra a5 15.5 incelemesi yazarak bulabilirsin forumda. Orda her maddede 1 kötü yanını yazmışımdır. Ayrıca bana fan boy demen için benim her önerimin monster falan olması lazım ve daha iyi laptop varken bile monster önermeliyim fanboy olmam için. Ama mesajlarıma bakmak işine gelirse girip bakabilirsin laptop önerilerime acer nitro hp pavilion lenovo ideapad gaming 3 öneriyorum sürekli o bütçede monster laptop olmasına rağmen. Fiyatı 7k olan 120 hz 1650ti monsterı önerdim geçenlerde başka da en son ne zaman önerdim Allah bilir. Dediğim gibi profilim açık tüm mesajlarıma bakabilirsin. Ben kendimi biliyorum eleştiri kabul ediyorum umarım sen de bunu öğrenirsin. Unutma benden çok daha büyüksün sanırım ama öğrenmek için geç değil. Allah'a emanet

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Monster uygun fiyata bulunursa ve güzel indirim yapılırsa bence tercih edilebilir. Onun dışında zaten uzak durulmalı Casper monster ve gamegarajdan.

Konunun özeti bu bence.

Avolay

80+ Gold
Aklı başında gördüğüm herkes ''Neden alınmasın?'' diye tepki verip gayette güzel cevaplamışlar :)
Bana söz hakkı düşmüyor.
@DOGANALPASLAN @RevDeisDou Sizinkileri tam okudum katılıyorum.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,952
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
İndirimde al işte herkesin apple alacak kadar durumu yok

Mr Yazıcı

80+ Bronze
Bir de birkaç yıldır olan fiyat avantajını da kaybetti. Abra'ya hiç girmiyorum o fiyatlara rahat rahat ya muadilleri ya da daha iyileri var. Uzun süredir sadece tulpardaki o özellikte en ucuz modeller piyasaya göre uygun fiyatlı oluyor. Örn tulpar t7 v20.3 olması lazım 12500tl piyasadaki muadili en ucuz laptopta göre 1000-1500tl kadar ucuz. Muadili dediğim de metal kasalı filan yani monsterın metal(magnezyum) kasa modelleri ise yine o fiyatlardan 300-500 yukarısına başlıyor.

Son düzenleme:

Bieshala

80+ Bronze
-Çindeki clevo adlı marka laptopun üstüne sadece marka basıyor tüm ürünlerindeki gibi ürünlere başka yaptığı yok. Üstüne fiyat koyup daha da kâr yapıyor. Sadece trde uygun fiyatlı gibi görünüyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

https://clevo-computer.com/tr/lapto...70km-g-uhd-4k-intel-core-10-11th-gen.-desktopprocessor-nvidia-rtx-3080
-Malzeme kalitesi
Çoğunluğu çok kalitesiz.
Ne 90Bin Tl Mi ? o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,393
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz