Öneri Monster neden almamalısınız?

@TALHA MURAT Monsterı kötülemeyi ne kadar seviyorsun sen ya:D düşük fps çözülebilecek bir sorun iken bunu alınmaz sorunlu diye göstermek ne kadar mantıklı geliyor acaba sana. Excalibur ssdsi de kioxianın sorunlu modeli. Ama sen bu sorunun bilgisizce riot ile alakalı olduğunu düşünüyorsun. Şu fanboyluğu hiç bırakmayacaksın adım kadar eminim
Bu çocuklar büyüklerine saygısızlık yaparak büyüdüklerini mi düşüyor allah ailesine sabır versin.

Genel olarak aslında monster gibi markalardan uzak durmak mantıklı. Dünya çapında satış yapan markalar her zaman daha az sorun çıkarma olasılığına sahip fakat ben 3 tane monster kullandım , hiçbirinde sorun yaşamadım çok şükür. Bu demek değil ki bu cihaz sorunsuz , elbette diğer markalara göre daha çok sorun çıkarıyor ama müşteri hizmetlerini çok başarılı buluyorum.

Satış sonrası hizmetleri gerçekten başarılı bence. Onun dışında imkan varsa asus, msi, acer'in son çıkan modellerini tercih etmek daha mantıklı.

Madem konu açıldı
https://forum.donanimarsivi.com/konu/monster-abra-a7-11-3-5-derin-inceleme.266936/
Ben yaptığım incelemede sıcaklık değerlerini de belirttim. İ7 10750 h' a göre çoğu markadan iyi soğutuyor. Laptopun 1. Yılına giriyorum artık termal macun yavaştan kuruyor ve üstüne batman tam 44 derece
O yüzden yük altında 73 74 dereceyi görmeye başladım

Boştaki sıcaklık da 50 dereceye kadar çıktı ama batmanın bu sıcağına ve termal macunun 1. Yılı olmasına baktığımda bir sorun görmüyorum. Ben şanslı kesimdeyim ama şanssız çok kişi gördüm casper gamegaraj ve monsterde. Ha illa bunlardan biri alınacaksa monster daha mantıklı çünkü satış sonrası hizmeti ve iade politikaları çok başarılı.
Tabi ama yine de msi asus gibi markaların güncel modellerine yönlenmek daha iyi olacaktır.

1-evo ile yenilendi
2-tuf gayet de serin çalışıyor. Görünüme bakıyorsunuz sadece.
Ben sadece sizin monster laptoplara yaptığınızın aynısını yaptım. Rakiplerinden ısınma olarak farkları yok bunların 10875H buan en iyi örnek. Bu işlemcinin ısınmama ihtimali yok.

Tabi ama yine de msi asus gibi markaların güncel modellerine yönlenmek daha iyi olacaktır.
Belirttim ya illa Casper monster gamegaraj tercih edilecekse diye

Ben 17.3 inç istiyordum ve istediğim özelliklerde sadece monster vardı biraz da bilgisizdim aldım qma üzmedi çok şükü4

Monster ile Casper zaten aldığınız fiyata göre üzmez. Monster ile Casper in 2060 modelleri falan var 12 13k arası, msi falan 14 15ten başlıyor. İşlemcisi zaten genelde 750H, Yani 12K monster veya excalibur ile MSI, ASUS gibi malzeme kalitesi ve soğutmaya önem veren markalar ile karşılaştırmak bence saçma.

Ben sadece sizin monster laptoplara yaptığınızın aynısını yaptım. Rakiplerinden ısınma olarak farkları yok bunların 10875H buan en iyi örnek. Bu işlemcinin ısınmama ihtimali yok.
10.nesil laptop yerine 11.nesil mobil işlemcili çok daha iyi olucaktır. 11800h olması daha iyi

Bu çocuklar büyüklerine saygısızlık yaparak büyüdüklerini mi düşüyor allah ailesine sabır versin.
Sanırım sen büyürken seni eleştirenlere saygısız damgasını vurmayı öğretmişler. Ne desem saygısız profilin de saygısız diyosun. Keşke sen de profilini açsan da saygılı fan boy profili görsek. Açmaman da gayet normal çünkü insanlar senin hakkında ne düşünüyor çok iyi biliyorsun. Kötü eleştiriyi de kaldıramadığın normal yerinde olsam ben de profilimi kapatırım

Sanırım sen büyürken seni eleştirenlere saygısız damgasını vurmayı öğretmişler. Ne desem saygısız profilin de saygısız diyosun. Keşke sen de profilini açsan da saygılı fan boy profili görsek. Açmaman da gayet normal çünkü insanlar senin hakkında ne düşünüyor çok iyi biliyorsun. Kötü eleştiriyi de kaldıramadığın normal yerinde olsam ben de profilimi kapatırım
Bunu söyleyen hayatın gerçeklerini bilmeyen biri söylüyor yazık diyorum başka bir şey demiyorum.

Monster kullandın mı da konuşuyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,568
Üyeler
184,478
Son üye
Makreyal
Geri