Genel olarak aslında monster gibi markalardan uzak durmak mantıklı. Dünya çapında satış yapan markalar her zaman daha az sorun çıkarma olasılığına sahip fakat ben 3 tane monster kullandım , hiçbirinde sorun yaşamadım çok şükür. Bu demek değil ki bu cihaz sorunsuz , elbette diğer markalara göre daha çok sorun çıkarıyor ama müşteri hizmetlerini çok başarılı buluyorum.
Satış sonrası hizmetleri gerçekten başarılı bence. Onun dışında imkan varsa asus, msi, acer'in son çıkan modellerini tercih etmek daha mantıklı.
Madem konu açıldı
https://forum.donanimarsivi.com/konu/monster-abra-a7-11-3-5-derin-inceleme.266936/
Ben yaptığım incelemede sıcaklık değerlerini de belirttim. İ7 10750 h' a göre çoğu markadan iyi soğutuyor. Laptopun 1. Yılına giriyorum artık termal macun yavaştan kuruyor ve üstüne batman tam 44 derece
O yüzden yük altında 73 74 dereceyi görmeye başladım
Boştaki sıcaklık da 50 dereceye kadar çıktı ama batmanın bu sıcağına ve termal macunun 1. Yılı olmasına baktığımda bir sorun görmüyorum. Ben şanslı kesimdeyim ama şanssız çok kişi gördüm casper gamegaraj ve monsterde. Ha illa bunlardan biri alınacaksa monster daha mantıklı çünkü satış sonrası hizmeti ve iade politikaları çok başarılı.