Neler Yeni

Öneri Monster neden almamalısınız?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu olay sonunda şeye dönecek herhalde;
Piyasadaki tüm SSD modelleri için "almayın, kronik sorunlu" denen bir dönem vardı. Millet alacak SSD bulamıyordu.

TALHA MURAT

80+ Silver
Övünmüyorum sadece şu anlık bir sorunu yok.
Tamam ama sorunu yok diyip duruyorsun ileride illaha çıkacak benimde g770 var bende bunun sağlam olduğundan umutlu değilim 4 sene sonra fişi çeker diye düşünüyorum.

Tamam ama sorunu yok diyip duruyorsun ileride illaha çıkacak benimde g770 var bende bunun sağlam olduğundan umutlu değilim 4 sene sonra fişi çeker diye düşünüyorum.
Zaten şu anlık yok elbet her teknolojik cihazın bir ömrü vardı ha bugün oyun oynarız yarın (yani 4-5 sene sonra ortalama) word-excel gibi şeylerle uğraşırız.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Genel olarak aslında monster gibi markalardan uzak durmak mantıklı. Dünya çapında satış yapan markalar her zaman daha az sorun çıkarma olasılığına sahip fakat ben 3 tane monster kullandım , hiçbirinde sorun yaşamadım çok şükür. Bu demek değil ki bu cihaz sorunsuz , elbette diğer markalara göre daha çok sorun çıkarıyor ama müşteri hizmetlerini çok başarılı buluyorum.

Satış sonrası hizmetleri gerçekten başarılı bence. Onun dışında imkan varsa asus, msi, acer'in son çıkan modellerini tercih etmek daha mantıklı.

Madem konu açıldı
https://forum.donanimarsivi.com/konu/monster-abra-a7-11-3-5-derin-inceleme.266936/
Ben yaptığım incelemede sıcaklık değerlerini de belirttim. İ7 10750 h' a göre çoğu markadan iyi soğutuyor. Laptopun 1. Yılına giriyorum artık termal macun yavaştan kuruyor ve üstüne batman tam 44 derece
O yüzden yük altında 73 74 dereceyi görmeye başladım

Boştaki sıcaklık da 50 dereceye kadar çıktı ama batmanın bu sıcağına ve termal macunun 1. Yılı olmasına baktığımda bir sorun görmüyorum. Ben şanslı kesimdeyim ama şanssız çok kişi gördüm casper gamegaraj ve monsterde. Ha illa bunlardan biri alınacaksa monster daha mantıklı çünkü satış sonrası hizmeti ve iade politikaları çok başarılı.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
@TALHA MURAT Monsterı kötülemeyi ne kadar seviyorsun sen ya:D düşük fps çözülebilecek bir sorun iken bunu alınmaz sorunlu diye göstermek ne kadar mantıklı geliyor acaba sana. Excalibur ssdsi de kioxianın sorunlu modeli. Ama sen bu sorunun bilgisizce riot ile alakalı olduğunu düşünüyorsun. Şu fanboyluğu hiç bırakmayacaksın adım kadar eminim

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Berkecan Ergin
Ya yeter ama ya ben de monster kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok harbi şu olaydan vazgeçin
Arkadaşıma aldırdım laptop istiyor diye üni de kullanıyor 3 sene olacak pc hala çatır çatır çalışıyor aldığı modelde giriş seviyelerdendi yani. birçokta oyun oynuyor iyiki aldırmışsın diyor. bunların mantıgına göre ssd alma çipi başkası üretiyor. ekran kartı alma soğutmasını nvidia değil msi asus yapıyor giibi bir şey çıkıyor ortaya

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,634
İsim
Mert Can Ergün
casper excalibur modelleri iyi mi değil mi orasını bilemem excalibur olmayan modelleri kötü

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yo gayette alınır niye alınmasın ki? Daha bilgisayarına bakır soğutma borulu soğutucu blok koymayan ''ASUS'' firmasını mı alayım? Bu mantıkla bakarsak her marka çöp oluyor işte. Monster gayette alınır ucuz ve iyi modelleri. Arkadaşım kullanıyor 2060 olan bir model ısınıyor mu evet ısınıyor. Lakin bunu diğer laptoplarla karşılaştırdığımda 2 yıldır macunu değişmeyen monster laptop avantajlı oluyor.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Herkesin kendine göre bir doğrusu var.
Bana göre de marka önemli değil, direkt olarak "laptop" alınmaz.

Nachi

80+ Platinum
Yo gayette alınır niye alınmasın ki? Daha bilgisayarına bakır soğutma borulu soğutucu blok koymayan ''ASUS'' firmasını mı alayım? Bu mantıkla bakarsak her marka çöp oluyor işte. Monster gayette alınır ucuz ve iyi modelleri. Arkadaşım kullanıyor 2060 olan bir model ısınıyor mu evet ısınıyor. Lakin bunu diğer laptoplarla karşılaştırdığımda 2 yıldır macunu değişmeyen monster laptop avantajlı oluyor.
1-evo ile yenilendi
2-tuf gayet de serin çalışıyor. Görünüme bakıyorsunuz sadece.

Top Bottom