Öneri Monster neden almamalısınız?

Nachi

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
13,286
-Çindeki clevo adlı marka laptopun üstüne sadece marka basıyor tüm ürünlerindeki gibi ürünlere başka yaptığı yok. Üstüne fiyat koyup daha da kâr yapıyor. Sadece trde uygun fiyatlı gibi görünüyor.
68809C3F-8934-44FA-8AD7-132529371470.jpeg
9825BBD4-FDC6-4D32-B498-1249C9A6759E.jpeg

https://clevo-computer.com/tr/lapto...70km-g-uhd-4k-intel-core-10-11th-gen.-desktopprocessor-nvidia-rtx-3080
-Malzeme kalitesi
Çoğunluğu çok kalitesiz.

Son düzenleme:
Clevo kötü bir üretici değil diye biliyorum.
Hiç Monster notebook kullanmadım ama bence indirimlerde uygun fiyatlara düşünce tercih edilebilir bir notebook markası.
Muadili Asus ve MSI gibi markalara göre avantajlı oluyor.

(Konuda kawga çıkma ihtimali yüksek🤫)

Clevo kötü bir üretici değil diye biliyorum.
Hiç Monster notebook kullanmadım ama bence indirimlerde avantajlı fiyatlara düşünce tercih edilebilir bir notebook markası.
Muadili Asus ve MSI gibi markalara göre avantajlı oluyor.

(Konuda kawga çıkma ihtimali yüksek🤫)
Kullananlardan biliyorum. Bunu gösterdim şaşırdılar. Zaten daha da monster almak istemiyorlar.

Casper daha da beter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elinde sonunda monsterdan çekeceğin olur. Servislere koşarsın.
Tam tersi casper daha iyi son zamanlarda düzeldi son 1 yıldır çok az sorunla karşılaşılıyor cihazlarında ki bende dahil bir çok kullanıcı var forumda 1i bile sorun yaşamamış.

Tam tersi casper daha iyi son zamanlarda düzeldi son 1 yıldır çok az sorunla karşılaşılıyor cihazlarında ki bende dahil bir çok kullanıcı var forumda 1i bile sorun yaşamamış.
Sadece ssd si bi sıkıntı ama tam çözemedim sıkıntılı değil de sıkıntılı gibi de riotun ticketa geri dönüşü ile belli olacak.

Bence şikayet var a bakıyorlar çok sorun var tercih edilende sorun yaşayan da az çok olur monsterda hiçbir sıkıntı görmüyorum ben de

Bence şikayet var a bakıyorlar çok sorun var tercih edilende sorun yaşayan da az çok olur monsterda hiçbir sıkıntı görmüyorum ben de
Alakası yok bu forumda monster ile alakalı sorunlu olduğu için çok konu açıldı.

Sen birde abra kullanıyorsan tulpardan daha beterdir.

Sen birde abra kullanıyorsan tulpardan daha beterdir.
Hiçbir sorunu yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,302
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri