Neler Yeni

Monster Niye Sevilmiyor

MutanT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan
Bir kaç ay önce bakıldığında monster seviliyordu. Ama şimdi bakıldığında tekrar alınmaz kötü lafları duymaya başladım. Sizce bunun sebebi nedir? Monster kötü bir marka mı? Monster laptop almayı düşünüyorum ama kötü yorumlar gözümü korkuttu bi. Sizin düşünceleriniz nedir?

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Malzeme kalitesi olarak çok iyi değil. Ve fiyat performans olarak ben de çok başarılı bulmuyorum. Ayrıca çok ağır. Bence farklı alternatifleri düşünülmesi daha iyi olur.

Avolay

80+ Gold
Malzeme kalitesi olarak çok iyi değil. Ve fiyat performans olarak ben de çok başarılı bulmuyorum. Ayrıca çok ağır. Bence farklı alternatifleri düşünülmesi daha iyi olur.
Hocam bazı yanılgılarınız var ne yazıkki f/psi iyi(son zamlar biraz vurdu) ağırlık derken en son ne zaman baktınız rtx 2060lı bilgisayar 2.2KG Ane-ternatif dediğiniz msi'ın 1650si falan oluyor fiyat olarak Casper zaten fırın resmen. Kullanan biri olarak bayağı memnunum yazmaktaki amacım Platsınız siz bir şey yazınca insan üzerindeki tesiri büyük olacak Monster hakkındaki görüşlerinizi tekrar gözden geçirmelisiniz bence :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşük bütçede malzemeden kısıyorlar bu yüzden önermiyorlar. Ama bence alınır.
Üstünde Ejderya olan metal kasa için fazladan 5000 verilmez hocam. Hatta Monster sırf bunun için Metal ve mekanik klavyeli kasa çıkarttı :)

T.P.G.

80+ Titanium
Hocam bazı yanılgılarınız var ne yazıkki f/psi iyi(son zamlar biraz vurdu) ağırlık derken en son ne zaman baktınız rtx 2060lı bilgisayar 2.2KG Ane-ternatif dediğiniz msi'ın 1650si falan oluyor fiyat olarak Casper zaten fırın resmen. Kullanan biri olarak bayağı memnunum yazmaktaki amacım Platsınız siz bir şey yazınca insan üzerindeki tesiri büyük olacak Monster hakkındaki görüşlerinizi tekrar gözden geçirmelisiniz bence :)
Haksız değil, düşük bütçede malzemeden kısıyorlar ağırlık konusu hk. bilgim yok. Ama sıkıntı şu rakipleri de kısıyor :D

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
üst segment ürettikleri için ucuz ürün satmıyorlar. ister istemez pahalı marka algısı oluyo ondan bnece

Avolay

80+ Gold
Haksız değil, düşük bütçede malzemeden kısıyorlar ağırlık konusu hk. bilgim yok. Ama sıkıntı şu rakipleri de kısıyor :D
Ya Türkiye'de alınabilecek başka laptop markası yok bence :/ bilemiyorum

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Ben genel izlenimimi belirttim. Çok yakın bir arkadaşım ortak kullanımımızda olan Monster 1050 Ti olan cihazlar vardı ve Laptop seçilmesinin nedeni taşınabilir ve rahat kullanılabilir olmasıdır (şahsi bir görüş) ama ağırlık seviyesinde memnun değildik. Alternatifleri bence düşünülebilir. Ayrıca ben alınmamalı demiyorum sadece farklı alternatiflerini düşünmek daha iyi olur diyorum.

Avolay

80+ Gold
Ben genel izlenimimi belirttim. Çok yakın bir arkadaşım ortak kullanımımızda olan Monster 1050 Ti olan cihazlar vardı ve Laptop seçilmesinin nedeni taşınabilir ve rahat kullanılabilir olmasıdır (şahsi bir görüş) ama ağırlık seviyesinde memnun değildik. Alternatifleri bence düşünülebilir. Ayrıca ben alınmamalı demiyorum sadece farklı alternatiflerini düşünmek daha iyi olur diyorum.
Hocam 1050Ti'ı ne zaman aldınız? Monster daha küçük bir firma . Sürekli tasarım değişiyor bu yüzden :D Şu anda ne ısınma ne de ağırlık sorunu var :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus: Yapacağınız işi...:D
Asus TUF serisi olan hiçbir şeye güvenim kalmadı :D Onları biliyorum yoksa

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Hocam 1050Ti'ı ne zaman aldınız? Monster daha küçük bir firma . Sürekli tasarım değişiyor bu yüzden :D Şu anda ne ısınma ne de ağırlık sorunu var :)
Yeni ve güncel ürünleri hakkında o kadar bilgim yok, benim bahsettiğim ürünler 2-3 senelik cihazlar. Abra serisi.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Özellikle Laptop ve ekipman piyasasında güzel işler yapıyorlar.En son monitör işine de girdiler ve baya başarılı F/P monitörleri oldu.

Ülkemizde bu tür markaların olması güzel bir şey çünkü herkesin Asus,MSİ alacak kadar bütçesi olmuyor maalesef.

Avolay

80+ Gold
Yeni ve güncel ürünleri hakkında o kadar bilgim yok, benim bahsettiğim ürünler 2-3 senelik cihazlar. Abra serisi.
Hem abra hem eski kötü olması normaldir :) Ben Monster'ın 20(2019-20) serisini çok beğendim 19(2018-19) serisi idare ederdi ondan öncesini bilmiyorum ama pek beğenilmemiş

Top Bottom