Neler Yeni

NEDEN MONSTER ALMA.!!

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Merhaba arkadaşlar ben laptop almak istiyorum ama forumda denk geldigim konularda Monster marka kesinlikle alınmaz vs gibi yazılarla karşılaşıyorum öyle cok fazla anladığım konu olmadığı için açıklıyıcı yorumlar bekliyorum şimdiden sağolun
ben kullandum 3 sene ısınıyor fan sesi yüksek geliyor ama benim için önemli şey bir render hızı var gram teklemiyor. bu yüzden okulumuzdaki profesör programlarda sorun yaşamak istemiyorsanız monster alın demişti. gerçekten hiç sorun yaşamadım manyak bi performansı var. ama dediğim gibi vuuu diye ses yapar ve ısınır 90 dereceleri görür ancak gram performans kaybı yaşatmaz

Noxeble

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak
Malzeme kalitesi çöpünde altında vasat ve genel kronik ısınma sorunları bakım hizmeti cezbetmesin servisindeki elemanlar hızlı hızlı yalandan macun sürüp geri gönderiyorlar.

HDogus

80+ Bronze
Şimdi bizim milletimizde genelde bir şeyi kullanmadan eleştirme ve gördüklerini doğru kabul etme sorunu var. Hiç bir marka gözü kapalı alınmaz her markanın kendi içinde kaliteli ve kalitesiz modelleri mevcut. Önceki laptopum monster abra a5 v13.4 isimli bir laptoptu yaklaşık 3 yıl kullandım hem garanti hem laptoptan genel olarak memnun kaldım. Benim alma sebebim o zamanlar f/p bir cihaz olmasıydı şuan asus tuf a15 modelini kullanıyorum bunuda zamanında uygun fiyata taksitli denk getirdim diye aldım.

Arda_213

80+
kasası kalitesiz çok ısınıyor ancak ısınma seviyesi normal diğer laptoplardan çok daha fazla ısınmıyor ama ekran kartı max performance olduğundan alınabilir ancak rakiplerine göre değişir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
AHMET KUTAY GÜVEN
Merhaba arkadaşlar ben laptop almak istiyorum ama forumda denk geldigim konularda Monster marka kesinlikle alınmaz vs gibi yazılarla karşılaşıyorum öyle cok fazla anladığım konu olmadığı için açıklıyıcı yorumlar bekliyorum şimdiden sağolun
Verecegin paraya çok daha iyi laptoplar alabilirsin kardeşime almıştık inanılmaz ısınıyor 85-90 derecelerde inmiyor hiç bulaşma zaten kasası da plastik gıcırdıyor.

TAM35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kadir önal
Aldım kardo nitro 6
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldım kardo nit
Şimdi bizim milletimizde genelde bir şeyi kullanmadan eleştirme ve gördüklerini doğru kabul etme sorunu var. Hiç bir marka gözü kapalı alınmaz her markanın kendi içinde kaliteli ve kalitesiz modelleri mevcut. Önceki laptopum monster abra a5 v13.4 isimli bir laptoptu yaklaşık 3 yıl kullandım hem garanti hem laptoptan genel olarak memnun kaldım. Benim alma sebebim o zamanlar f/p bir cihaz olmasıydı şuan asus tuf a15 modelini kullanıyorum bunuda zamanında uygun fiyata taksitli denk getirdim diye aldım.
bende nitro 6 aldım galiba şuan baya high model

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular