Neler Yeni

Öneri Monster notebook aldım yanına laptop soğutucu almalımıyım

Kush

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Kush™
tabii ki paranız varsa alın.ama eger ki yoksa laptop bi gelsin,ısı degerlerine bakın ona göre alın.
zaten pcyi bekliyeceğim önce ona göre alacağım ama başından belli ısı değerleri:giggle: pek iyi olcağını düşünmüyorum

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
bu model nasıl? çok çılgınmış o.O2
50 TL'ye almıştım kaç yıl önce, hemen USB portları yandı ve uzun süre kullanınca fanları ses yapıyor(modem arkasında bir tane fanı var + yağladım da) kaltesiz bir ürün. Bütçesi varsa daha kaliteli ürünler alınabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Kush
Biraz ısınıyor ama mega bir ısınma yok. 76 dereceleri gördüm tabii (söz konusu ürün abra a5 v16.6.5 tir)

• Beğen
Reaksiyonlar: Kush

Kush

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Kush™
Biraz ısınıyor ama mega bir ısınma yok. 76 dereceleri gördüm tabii (söz konusu ürün abra a5 v16.6.5 tir)
kaç saatlik oynama sonunda gördünüz bu ısıyı
Mesaj otomatik birleştirildi:

50 TL'ye almıştım kaç yıl önce, hemen USB portları yandı ve uzun süre kullanınca fanları ses yapıyor(modem arkasında bir tane fanı var + yağladım da) kaltesiz bir ürün. Bütçesi varsa daha kaliteli ürünler alınabilir.
bakıyorumda aynı model üzerine farklı markalar çakmışlar, frisby rampage hadron hangisi orjinali hacı bunun :D
ve bu şekilde aynı model 200'e kadar gidiyo. adam gibi bişey için sanırım 250 civarı bieşy çıakrmak lazım gibi

Top Bottom