Neler Yeni

Yardım Monster Ram Yükseltme Hakkındaki Sorularım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,828
İsim
Emre Zengin
Hocam performans düşüşü yaşanacaksa mantıksız mı oluyor, siz olsanız ne yapardınız?
Aşırı fazla RAM harcama gibi bir olay varsa bence 32 + 32'yi yapıştır geç.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam çalıştığım şirkette ki kasalarda veya bana gelen laptoplarda 8+4 ramler takılı gördüm ddr2 ve ddr4 fark etmeksizin ve sorunsuz çalışıyordu. Gerçi şirkette o kadar ağır iş yapılmadığı için performans farkı anlaşılmıyor olabilir de yine de o kadar etkiliyor mu?
Aşırı bir fark yok. Şöyle söyleyeyim çift kanaldan biraz düşük tek kanaldan yüksek performans veriyor.

Son düzenleme:

Furkan De

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Değirmenciler
Aşırı fazla RAM harcama gibi bir olay varsa bence 32 + 32'yi yapıştır geç.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aşırı bir fark yok. Şöyle söyleyeyim çift kanaldan biraz düşük tek kanaldan yüksek performans veriyor.
hocam şuan 48 tam lazım olan diyebilirim. fazlası beni aşar 😳kullandığım programlarda performansım artacaksa ve iş yükü azalacaksa alıyorum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,828
İsim
Emre Zengin
hocam şuan 48 tam lazım olan diyebilirim. fazlası beni aşar 😳kullandığım programlarda performansım artacaksa ve iş yükü azalacaksa alıyorum
RAM yükseltmenin kullandığı programlarda tabi ki etkisi olacaktır. 32 GB olanı satın alabilirsin.

Furkan De

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Değirmenciler
RAM yükseltmenin kullandığı programlarda tabi ki etkisi olacaktır. 32 GB olanı satın alabilirsin.
Teşekkür ederim hocam cevaplarınız için, çok yardımcı oldunuz. Şuanki kullandığım ram de kit halinde değilmiş sanırım. Onda da tekli modül yazıyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,828
İsim
Emre Zengin
Teşekkür ederim hocam cevaplarınız için, çok yardımcı oldunuz. Şuanki kullandığım ram de kit halinde değilmiş sanırım. Onda da tekli modül yazıyor
Önemli değil. Dediğim gibi Flex Mode olarak çalışacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,769
Üyeler
159,669
Son üye
can1453
Top Bottom