Neler Yeni

Öneri Monster notebook almalı mıyım?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Tony Montana

Nachi

80+ Platinum
knk monster ve asusu mu karşılaştırdın sen az önce buna sadece gülerim çevremde monster kullanan 4 kişi var 3 ü memnun değil laptop konusunda apple lenovo asus ve hp den şaşma derim
benim evde de var 1050ti olanı ikide bir en az yılda 2kez gidiyordur servise
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna bakabilirsin, ne kadar 10870H olsa da bu bütçede Monster almazdım.
Bence bu daha iyi değilmi?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Buna bakabilirsin, ne kadar 10870H olsa da bu bütçede Monster almazdım.
hocam bu daha iyi değilmi https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.PC&v=1.57.5

ansaglam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Numan Sağlam
knk monster ve asusu mu karşılaştırdın sen az önce buna sadece gülerim çevremde monster kullanan 4 kişi var 3 ü memnun değil laptop konusunda apple lenovo asus ve hp den şaşma derim
Ben öncesinde laptop almak istediğim için belki 2 ay bu bahsettiğim modeli inceledim gece gündüz. Donanımlarını cartını curtunu en ince ayrıntısına kadar inceledim, alanları buldum görüştüm, çevremde farklı model olsa da Monster kullanan arkadaşlarımdan veya arkadaşlarımın arkadaşlarından bir ton tavsiye dinledim. Şuanki laptopum bir Asus, toplamak üzere olduğum kasada Asus parçalar mevcut. Yani Asus'u da seven birisiyim. Ancak bu fiyat aralığındaki bir laptopta arkadaş Monster'dan da Asus'tan da memnun kalacaktır. Temiz kullanmayı bilmiyorsa ikisini de batırır. Bence arada büyük donanım farkları yokken dikkat edilmesi gereken nokta servisidir. Asus'ta bu konuda ne kadar mağdur gördüğüme inanamazsın. Araştırdığında sen de bu sonuçlara varırsın. Bu benim şahsi fikrimdir, linç eden etsin de tutarlı etsin Monster pek de pislik fırlatılacak bir marka değil eskisi gibi bu süreçte onu öğrendim ben. Son yorumumdur, herkese iyi forumlar

He bir de fake diyen bir arkadaş olmuş :D foruma altı üstü yeni katıldım. Marka şakşakcılığı yaptığım yok tavsiyemin sebebini oldukça açık anlattım. Şahsi hesabımdan ulaşmak isteyen olursa buyrun instagramım @anumansaglam

Nachi

80+ Platinum
Bu da iyi fakat 15.6 inç istemediğini belirtmiş.
fark yok ki çok çerçeve az 17 inç gibi görünüyor.

bidakka o işlemcilere baktım monsterın daha iyi asusun 6core 12thread monster 8core 16thread haberiniz olsun intel sitesinde bulursun

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
15 inch olmasa idi şimdi alırdım.ama aklımda tam bir karara varamazsam eğer bunun üzerinde yoğunlaşacağım.
ben 15 inç ama asus bir laptopu 17 inç ama monster bir laptopa tercih ederim
ayrıca ben de laptop almadan 15.6 inç önyargım vardı 24 inç masaüstü kullanıyordum ama alınca hiç zorlanmadım yani 15.6 kötü değil

17.3" istiyor, biz de bunu önermiştik.
yani kesin öyle olacaksa monsterdan alması lazım ama ebn 15.6 ama rog olanı alırdım

Nachi

80+ Platinum
ayrıca ben de laptop almadan 15.6 inç önyargım vardı 24 inç masaüstü kullanıyordum ama alınca hiç zorlanmadım yani 15.6 kötü değil

yani kesin öyle olacaksa monsterdan alması lazım ama ebn 15.6 ama rog olanı alırdım
ama şöyle birşeyde bilinmeli monster 8c16t asus 6c12t önemli değilmi bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Tony Montana

Dediğin laptopta yoğunlaştım sabah gözüyle tekrardan kontrol edeceğim.Bu arada bu laptopun satıcısı ile ilgili sorun yaşayan olmuş bi fikrin var mı bu konuda?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ama şöyle birşeyde bilinmeli monster 8c16t asus 6c12t önemli değilmi bu
yani 6-12 işlemci herşeye yeterli bu işlemciler arasında render farkı var sadece.
dediğim gibi belki monsterın bu modeli ısınıyordur ben işimi sansa bıeakmadan asus alırdım. ama 17.3 ve 8-16 istiyorsan ilaa monster alabilirsin modelin ısınma sorunu bilmediğim için böyle konuşıyorun internete bakıp temiz olduğunu görürsen monster al geç

Dediğin laptopta yoğunlaştım sabah gözüyle tekrardan kontrol edeceğim.Bu arada bu laptopun satıcısı ile ilgili sorun yaşayan olmuş bi fikrin var mı bu konuda?
gpn'den mouse almıştım sıkıntı çıkmqdı mouse'u kırmama rağmen gqrantide de değiştirdiler memnunum yani :D

Nachi

80+ Platinum
yani 6-12 işlemci herşeye yeterli bu işlemciler arasında render farkı var sadece.
dediğim gibi belki monsterın bu modeli ısınıyordur ben işimi sansa bıeakmadan asus alırdım. ama 17.3 ve 8-16 istiyorsan ilaa monster alabilirsin modelin ısınma sorunu bilmediğim için böyle konuşıyorun internete bakıp temiz olduğunu görürsen monster al geç

maalesef sadece link için attım satıcıyı bilmiyoruö
6 12 yine iyi bencede ben olsam asus alırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Tony Montana
10780h işlemcisinin ve monsterın baktığım modelinin malesef tam bir inceleme videosu yok bu konuda fikir beyan edemiyorum. Asus ve 10750h işlemcisinin net incelemesi olduğundan daha çok ısındım net olmamakla birlikte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,166
Üyeler
164,970
Son üye
kur4y
Top Bottom