Neler Yeni

Öneri Monster notebook almalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Tony Montana
Kusura bakmada 15 bin liraya 3070 sistem toplayamıyosan bırak bu işleri
Dediğim gibi işim içine monitör girince artıyor bütçeden yoksa 3070 sistem zaten toplanılır.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Nachi

80+ Platinum
15 inch olmasa idi şimdi alırdım.ama aklımda tam bir karara varamazsam eğer bunun üzerinde yoğunlaşacağım.
15.6 inç okadar da küçük değil bence çerçeveler çok ince artık eskisi gibi değil tabi sizin tercihiniz 🙂
--------------------------------------------------------------
Sağlamlık testinden de geçiriyorlar.
İntelligent cooling
Tabi iyi soğutma olduğundan daha iyi performans alırsınız.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Tony Montana
Bi de şöyle diyim teknolojik alet alacak isem belli bi bütçede belli bi kalitede alırım olağan dışı bi durum olmaz ise uzun süre kullanırım. Bu yüzden bayağı bi araştırma içerisindeyim. Yardımcı olan herkese teşeklür ederim hepinizin fikrini değerlendireceğim. Ekstradan laptop ya da masaüstü olarak fikir belirtmek isteyenleri de beklerim.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bi de şöyle diyim teknolojik alet alacak isem belli bi bütçede belli bi kalitede alırım olağan dışı bi durum olmaz ise uzun süre kullanırım. Bu yüzden bayağı bi araştırma içerisindeyim. Yardımcı olan herkese teşeklür ederim hepinizin fikrini değerlendireceğim. Ekstradan laptop ya da masaüstü olarak fikir belirtmek isteyenleri de beklerim.
knk biz laptop önerenler olarak hepimiz sanırım o beyaz asus rog laptop u önerdik rog gayet kaliteli malzeme kalitesi falan anlamında 15.6 inc ile 17.3 inc arasında azıcık fark var bence ya masaüstü topla ama laptop alacaksan o asus olanı al derim

ansaglam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Numan Sağlam
Bence bu fiyat aralığında Monster donanımıyla aşağıda kalmıyorsa Monster tercih etmelisin. Masaüstü kararı almadan önce kendi bütçemde monster t7 v21 ve asus laptop arasında kalmıştım eleye eleye. En son Monster'da karar verdim. Sebebini sorarsan sadece iki markanın satıcılarını ve servisini değerlendir derim. İki markada da şanslı olabilirsin ve temiz modellerini teslim alırsan çok uzun süre kullanabilirsin, peki oldu da yüzlerce müşteri gibi şansın yaver gitmedi ve gelen model tertemiz değil, bu noktada sence hangisi daha avantajlı olurdu? Monster kesinlikle mağdur etmez :)

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bence bu fiyat aralığında Monster donanımıyla aşağıda kalmıyorsa Monster tercih etmelisin. Masaüstü kararı almadan önce kendi bütçemde monster t7 v21 ve asus laptop arasında kalmıştım eleye eleye. En son Monster'da karar verdim. Sebebini sorarsan sadece iki markanın satıcılarını ve servisini değerlendir derim. İki markada da şanslı olabilirsin ve temiz modellerini teslim alırsan çok uzun süre kullanabilirsin, peki oldu da yüzlerce müşteri gibi şansın yaver gitmedi ve gelen model tertemiz değil, bu noktada sence hangisi daha avantajlı olurdu? Monster kesinlikle mağdur etmez :)
knk monster ve asusu mu karşılaştırdın sen az önce buna sadece gülerim çevremde monster kullanan 4 kişi var 3 ü memnun değil laptop konusunda apple lenovo asus ve hp den şaşma derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Tony Montana
10780h ile 10750h arasında ne gibi bi fark var Render performansı ne durumda?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
10780h ile 10750h arasında ne gibi bi fark var Render performansı ne durumda?
youtube a yaz knkm orda bizim anlatacağımızdan daha detaylı bir şekilde karşılaştırma yapılmıştır

Noxs

80+
knk belli fakesin burda millete saçma saçma kötü ürün önerme adamlar orda asus rog önermiş sen monster diyorsun aklından sorunun var sanırım tabi sen aldın beğenmedin büyük ihtimal millette alsın pişman olsun kafasındasın alacak arkadaş a söyliyeyim bence asus olanı al daha önce monster kullanan biri olarak söyliyim monster pişmanlıktır

Top Bottom