Poyraz Efendi
80+ Bronze
Dahası
3090lı threadripperli sistemlerin olsun hocam o nası lafkeşke alabilsem...
3090lı threadripperli sistemlerin olsun hocam o nası lafkeşke alabilsem...
bu benim tasarımını en çok sevdiğim laptop olabilir mükemmel yabencede bu baya iyiymiş
belli olmaz ama yinede bir asus bir lenovo değil bence bütçede yüksek daha marka bişi bakabilirTulpar serisinde en ucuz kullanmazlar la, tepe modellerinden biri sonuçta.
Renderın dibine vurulur 3070 dolu doluHocam o paraya masaüstü toplarız
Bence de.belli olmaz ama yinede bir asus bir lenovo değil bence bütçede yüksek daha marka bişi bakabilir
HaklısınRenderın dibine vurulur 3070 dolu dolu
Alüminyum kasa modeller de var ve zaten garantisi çok iyi. Asus tuf almaktan iyidir.monster önermem malzeme kalitesi kötü ve herşeyin en ucuzunu kullanıyorlar bütçende yüksek daha marka modellere bakmanı öneririm
bencede bunu al geç hem asus rog yani kalite konusunda şüphen olmaz hemde soğutması ve tasarımı baya iyiSelamlar ;
Öncelikle bu alacağım laptopu 3D tasarım-render ve oyun için alacağım.
Çok aradım laptop ama bu fiyata bu özelliklerde bulamadım.
Açıkçası monstera biraz temkinli yaklaşıyorum o yüzden yardımlarınızı bekliyorum. Bütçem 15.500tl üstüne 100-200 TL tek çıkabilirim en fazla.
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v19-7/ almayı düşündüğüm model SSD sini 512gb yapacağım toplam 14.469 TL yapıyor.
1) 10780h işlemci diyor hiç bi fikrim yok bu işlemci ile ilgili sizce nasıl ?
2) Başka laptop modellerine açığım.
3)Soğutma konusunda nasıl?
Malesef laptoplarla ilgili pek bir bilgiye sahip değilim yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
arkadaşın attığı rog strix ti yalnızAlüminyum kasa modeller de var ve zaten garantisi çok iyi. Asus tuf almaktan iyidir.
Rog almak varken Monster alınmamalı bence.Alüminyum kasa modeller de var ve zaten garantisi çok iyi. Asus tuf almaktan iyidir.
Ama 10750H.bencede bunu al geç hem asus rog yani kalite konusunda şüphen olmaz hemde soğutması ve tasarımı baya iyi
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.PC&v=1.57.5
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşın attığı rog strix ti yalnız
"O paraya masaüstü toplanır"Ya çok taşımıcaksan ve zorunluluk yoksa 15 bin liraya yazık etme
rog varken monster alan varsa kusura bakmasında azcık enayidir (alan varsa özür dilerim ama öyle )Rog almak varken Monster alınmamalı bence.